Dement! Și-a obligat soția gravidă să se prostitueze și a incendiat o româncă de 19 ani

21 Oct 2015
Dement! Și-a obligat soția gravidă să se prostitueze și a incendiat o româncă de 19 ani
Așa cum bine titrează presa germană, este o imagine a degradării umane totale. Un proxenet de 35 de ani și-a trimis soția gravidă să se prostitueze pe stradă, a ținut-o în pielea goală o noapte întreagă pe balcon și a incendiat o tânără româncă de 19 ani.  

Fata a supraviețuit, însă, în urma rănilor grave suferite, nu va mai duce niciodată o viață normală.

A durat mai bine de un an până când procurorii germani au reușit să finalizeze rechizitoriul. Marți, Robert T. a fost adus în fața instanței și va trebui să răspundă pentru faptele comise anul trecut.

Conform rechizitoriului, citat de Kolnische Rundschau, bărbatul a obligat-o timp de un an pe tânăra de 19 ani să se prostitueze în diferite orașe din Germania.

Fiindcă era nemulțumit de veniturile obținute îi aplica des corecții fizice. Cea mai gravă a avut loc în iulie 2014 într-un bordel din Koln.

Bărbatul a lovit-o în mod repetat cu pumnii și a tras-o de păr minute în șir, până când victima a leșinat. Nu s-a oprit nici atunci și a continuat să o lovească. După patru ore de tortură, el i-a permis soției sale să cheme ambulanța.

Până la sosirea medicilor, cei doi au dispărut. Nevasta bărbatului a oferit un amplu interviu în presa din România, unde a mărturisit cu lux de amănunte faptele soțului ei. Asta a dus la arestarea lui Robert T.

Tânăra a suferit răni grave la nivelul capului, iar viața ei a fost salvată doar în urma unei operații de urgență. Medicii au constatat răni multiple pe toată suprafața corpului.

„Fusese incendiată cu diluant. Nevasta bărbatului a încercat să stingă focul cu apă, dar nu a avut nici un efect”, notează sursa citată.

Procesul va continua pe 23 octombrie, când urmează să fie prezentate depozițiile mai multor martori din România. Instanța a programat 15 înfățișări, iar verdictul va fi anunțat la data de 10 decembrie. (I.D)

Alte stiri din Externe

Ultima oră