CUMPLIT. Michael Schumacher a ajuns să cântărească 45 de kilograme! Progresele, dureros de lente

23 Sep 2015
CUMPLIT. Michael Schumacher a ajuns să cântărească 45 de kilograme! Progresele, dureros de lente
Veştile despre starea de sănătate a multiplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, sunt extrem de rare şi filtrate de managerul de comunicare al familiei, Sabine Kehm.

Din când în când însă presa occidentală intră în posesia unor informaţii de la surse care nu doresc să-şi dezvăluie identitatea, cum ar fi cazul celei potrivit căreia progresele înregistrare în procesul de recuperare a lui Schumacher în urma tragicului accident de la schi, din decembrie 2013, sunt dureros de lente.

Cotidianul britanic Daily Express, citat de mai multe publicaţii, precum As, 20min.ch sau Gazzetta dello Sport, citează o sursă apropiată familiei Schumacher, potrivit căreia nu se întrevede niciun miracol în ceea ce-l priveşte pe Michael.

Dacă informaţiile obţinute de ziarul britanic sunt exacte, Michael Schumacher ar mai cântări acum cu 25 de kilograme mai puţin faţă de cât cântărea înaintea accidentului dramatic din staţiunea de schi Meribel, din Franţa.

Daily Express mai precizează că Schumacher ar fi incapabil să meargă sau să vorbească şi chiar ar fi destul de puţin conştient de ceea ce se întâmplă în jurul lui.

Fostul campion german ar fi îngrijit de o echipă formată din 15 medici la domiciliul său din Gland, Elveţia. (M.C)

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră