Cum se simte românul rănit în atacul de la Las Vegas

10 Oct 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Cum se simte românul rănit în atacul de la Las Vegas

Carmen Iclodean, mama lui Luca, românul rănit în atacul de la Las Vegas, a postat pe Facebook o imagine cu fiul ei şi anunţă că acesta a ieşit de la Terapie Intensivă şi e mai bine, chiar dacă drumul recuperării sale este lung.

"Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, dar pentru mine această imagine este neprețuită. Fiul meu, Luca, a ieşit în cele din urmă de la terapie intensivă și se face mai bine din zi în zi. Drumul către recuperare este lung, dar sunt foarte recunoscătoare că are această şansă.
Aș vrea să mulțumesc personal fiecăruia dintre voi pentru rugăciuni, mesaje, postări și comentarii. Am fost copleţită de reacţiile și sprijinul pe care l-am primit de când am făcut primele rugăciuni. Sprijinul vostru a fost unul dintre principalele lucruri care m-au susținut tot timpul și vă mulțumesc din adâncul inimii. În ciuda acestei tragedii, mă bucur că mi s-a amintit că lumea este și va fi întotdeauna o lume frumoasă datorită unor oameni ca voi. Există ceva mai bun în lume decât răul. Vă mulțumim din nou că ați fost acolo pentru noi", scrie Carmen Iclodean.

Tânărului i-a trecut un glonţ prin ambii plămâni, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.  După operaţie, el a putut respira doar cu ajutorul aparatelor. 

Potrivit informaţiilor de pe pagina sa de Facebook, mama tânărului lucrează în acelaşi hotel în care a fost cazat şi autorul atacului, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani.

Alte stiri din Externe

Ultima oră