Crimă pasională într-un cuplu de români la Londra. Și-a ucis logodnica cu zeci de lovituri de cuțit!

05 Aug 2015
Crimă pasională într-un cuplu de români la Londra. Și-a ucis logodnica cu zeci de lovituri de cuțit!
O crimă pasională petrecută într-un cuplu de români a îngrozit Londra. Un tânăr de 26 de ani, din Brașov, și-a înjunghiat logodnica cu mai multe zeci de lovituri de cuțit, primele informații din cadrul anchetei precizează că principalul motiv al dramei ar fi gelozia exagerată a criminalului.

Plecați din țară de mai mult timp, alături de familii, relația celor dou a început chiar în Marea Britanie, în urmă cu doi ani.
Povestea lor de dragoste a culminat cu logodna, petrecută în urmă cu o lună și jumătate, utilizatorii rețelei de socializare Facebook beneficiind de prilejul de a fi informați despre acest eveniment și de a admira inelul, scump, dăruit de bărbat iubitei lui. Locuiau împreună și urmau să se căsătorească.

Auzind tărăboiul care se pornise din apartamentul locuit de români, vecinii au solicitat intervenția poliției.
În momentul în care oameni legii au pătruns în locuință, tânăra zăcea pe jos într-o baltă de sânge, cu trupul plin de răni de cuțit.
În ciuda intervenției paramedicilor, viața sa nu a mai putut fi salvată, logodnicul său fiind reținut, iar apoi arestat.

Veste crimei i-a îngrozit pe cunoscuții celor doi.
Se pare că reacția extrem de violentă a bărbatului, extrem de gelos, a fost provocată de intenția femeii de a-și vizita rudele rămase în țară.
Ce mai e de precizat este că tânărul lucra la un club de manele londonez, proprietatea sorei sale.

Alte stiri din Externe

Ultima oră