Ciclist împuşcat în timpul unei curse (VIDEO)

16 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Ciclist împuşcat în timpul unei curse (VIDEO)

Christopher Weiss, 49 de ani, mergea pe bicicletă în estul oraşului american New Orleans, alături de alţi membri ai unui club de ciclism, când a crezut că fost lovit de o capsulă de paintball, relatează Sky News.

Dar, după ce a fost consultat, i s-a pus că, de fapt, a fost împuşcat cu un glonţ de calibru mic.Înregistrarea realizată de camera unui ciclist aflat în spatele lui Christopher arată cum acesta strigă de durere şi duce mâna în zona în care a fost împuşcat. El a spus că a auzit o pocnitură, după ce înainte sugerase că împuşcătura a venit dinspre un camion în mers.

 

 

 

Ciclistul a fost dus la spital, dar doctorii au decis să nu-i scoată glonţul care s-a oprit în ţesuturile de lângă coloana vertebrală şi nu a atins organe vitale. Conform presei locale, el suferă de probleme la picioare, fiindu-i afectată mobilitatea.

Într-o postare pe site-ul clubului de ciclism, un membru a spus că poliţia nu ştie deocamdată cine a tras. Anchetatorii nu au stabilit încă dacă ciclistul a fost ţinta atacului sau a fost lovit de un glonţ rătăcit.

"Presupunem că nu el a fost ţinta, dar recentele atacuri de paintball de pe Lake Shore Drive susţin teoria că a fost vizat grupul, ceea ce reprezintă o perspectivă îngrijorătoare. Cineva i-a făcut asta lui Chris, intenţionat sau nu. Poliţia din New Orleans trebuie să depună toate eforturile pentru a afla cine şi de ce a făcut-o. E dreptul nostru să ştim", a afirmat Towsend Myers.

El a adăugat că incidentul nu-i va împiedica pe membrii clubului să meargă cu bicicleta în partea de est a New Orleans.

Alte stiri din Externe

Ultima oră