Charles Aznavour este gata să primească imigranți la el acasă

15 Sep 2015
Charles Aznavour este gata să primească imigranți la el acasă
Celebrul cântăreț francez Charles Aznavour, care este de origine armeană, începe marți o serie de șase concerte, până la 27 septembrie, la Palatul Sporturilor din Paris. El a decis să lanseze această serie de concerte cu melodia ”Emigranții”, scrisă acum 30 de ani, scrie Le Nouvel Observateur

”Melodia râmâne de actualitate. Eu scriu melodiile pe care alții nu le-au scris încă. Sunt foarte afectat de ceea ce se petrece cu refugiații, mi-i imaginez pe părinții mei în această situație, când au părăsit Armenia pentru a veni în Franța. De aceea voi fi întotdeauna de partea celor care bat la ușă și nu de partea celor care o închid. Dar nu dau lecții nimănui, fiecare face ce vrea”, spune cântărețul francez în vârstă de 91 de ani, într-o declarație consemnată de Le Parisien.

Charles Aznavour intenționează să participe direct la mișcarea de solidaritate cu imigranții veniți în Europa:”Sunt gata să primesc imigranți la mine. Am posibilitatea să cumpăr o locuință mobilă și am loc să o instalez la mine (la reședința sa din Mouries, în Alpilles – n.r). Nu trebuie uitat tot ceea ce au adus imigranții acestei țări, un Picasso, un Beart, un Cioran, de exemplu...Este o șansă extraordinară pentru Franța. Poate printre ei sunt viitori Aznavouri, cine știe?”, a declarat Charles Aznavour.


 

Alte stiri din Externe

Ultima oră