ULUITOR! Cel mai original OZN a fost surprins în Antarctica

15 Iun 2015
ULUITOR! Cel mai original OZN a fost surprins în Antarctica

Un vânător rus de OZN-uri susţine că a descoperit epava unei farfurii zburătoare, folosind Google Earth, scrie uk.news.yahoo.com.

Valentin Degterev, din oraşul Nizhny Tagil, care se autointitulează „cercetătorul necunoscutului” susţine că obiectul neidentificat uriaş ce poate fi văzut pe jumătate îngropat în întinderile de gheaţă din Antartica este de fapt un OZN ce s-a prăbuşit acum trei ani.

El a postat imaginile OZN-ului şi coordonatele de pe Google Earth pe conturile de socializare. „Am descoperit acest obiect unic folosing serviciul online Google Earth în Antarctica”, a spus Degterev.

„În deşertul nesfârşit de gheaţă, este cel mai original OZN, în cea mai clasică formă”, a mai spus el.

Imaginile din satelit datează din 15 februarie 2012, dar acum, când Valentin le-a făcut publice, rapid au devenit virale pe internet în Rusia.

“Cred că este un disc foarte mare, luând forma unei maşini zburătoare, în gheaţă. Nu pot admite că ştiu exact ce este . Cu siguranţă nu este o staţie polară, nici un avion, nici vreun vas pierdut în antartica. Pare a fi un obiect artificial din îndepărtatul cosmos ”, a mai spus el.

Vânătorii de extratereştri ,care au oferit şi coordonatele OZN-ului - 80°34'08.4"S 30°05’19.3"W - apreciază că acesta ar avea 204 picioare lăţime şi 40 lungime. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră