Cea mai originală cerere în căsătorie vine din America! Un marinar şi-a cerut iubita în căsătorie pe submarinul nuclear USS John Warner

09 Aug 2015
Cea mai originală cerere în căsătorie vine din America! Un marinar şi-a cerut iubita în căsătorie pe submarinul nuclear USS John Warner
Americanca Kaelyn Rose Terry se afla pe 1 august la baza militară americană din Norfolk, unde participa la lansarea la apă a celui mai performant submarin USS John Warner. Acolo urma să aibă parte de o surpriză incredibilă care îi va schimba toată viaţa.
Iubitul ei,

Colin Williams este unul dintre marinarii care fac parte din echipajul acestui submarin. După ceremonia de lansare a submarinului, tânărul soldat american s-a suit pe submarin, s-a pus în genunchi, apoi şi-a cerut iubita de soţie sub steagul Americii.

Evenimentul s-a petrecut sub privirile mulţimi de oameni veniţi pentru a partipa la lansarea submarinului, dar şi a lui Jon Greenert, şeful operaţiunilor navale din SUA, care tocmai încheiase discursul.

Costul de producţie al submarinului USS John Warner s-a ridicat la suma de două miliarde de dolari. Acesta cântăreşte 7.800 de tone, o lungime de 103 metri şi un echipaj de 135 de oameni.

Noul sumbarin este dotat cu 12 rachete de croazieră Tomahawk, poate lansa torpile, dar şi UUV (vehicule fără pilot, care se deplasează sub apă). Totodată, submarinul poate transporta şi trimite în misiune scafandri din trupele speciale, fără să se ridice la suprafaţă.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră