Ce caută tipul ăsta zâmbitor în poza de grup a doamnelor de la summit-ul NATO?!

26 Mai 2017
Ce caută tipul ăsta zâmbitor în poza de grup a doamnelor de la summit-ul NATO?! Galerie foto (2)

Mai cochete, mai șterse, unele discrete, altele dornice de-a ieși în evidență... Cam așa stau lucrurile în poza de grup a doamnelor care și-au însoțit soții la primul summit NATO din, ceea ce putem numi deja, era Trump.

Totuși printre poșete, fuste scurte. genunchi, sandale,  pantofi, par acoperit de voal sau lung, pe umeri, modă, feminitate, atrage atenția zâmbetul larg, afișat de deasupra unui costum și a unei cravate, al unui bărbat!

Ineditul situației se spulberă în momentul în care aflăm că este vorba de arhitectul Gauthier Destenay, primul-domn al premierului Luxemburgului, Xavier Bettel.

Premierul liberal luxemburghez Xavier Bettel s-a căsătorit cu partenerul său belgian, Gauthier Destenay, în urmă cu doi ani, devenind primul lider din Uniunea Europeană care se căsătoreşte cu un partener de acelaşi sex.

Instalat la conducerea executivului luxemburghez la sfârşitul anului 2013, Xavier Bettel nu şi-a ascuns niciodată homosexualitatea şi a iniţiat mai multe măsuri de modernizare a ţării. "Aş fi putut să o ascund sau să o reprim şi să fiu nefericit toată viaţa. Aş fi putut avea o relaţie cu cineva de sex opus şi relaţii homosexuale pe ascuns. Dar mi-am spus: Dacă vrei să faci politică şi să fii cinstit în acest domeniu, trebuie să fii cinstit cu tine însuţi şi, prin urmare, să te accepţi aşa cum eşti|, a declarat Bettel.

Alte stiri din Externe

Ultima oră