Caz cutremurător în Franţa: A născut 8 copii, i-a strangulat şi i-a ascuns

03 Iul 2015
Caz cutremurător în Franţa: A născut 8 copii, i-a strangulat şi i-a ascuns
O femeie a fost condamnată în Franţa la 9 ani de închisoare pentru că şi-a ucis 8 bebeluşi prin sugrumare, imediat după ce i-a născut. Iniţial, Married Dominique Cottrez, în vârstă de 51 de ani, le-a spus anchetatorilor că şi-a ucis bebeluşii deoarece aceştia erau rezultatul unei lungi relaţii incestuoase cu tatăl său, scrie news.sky.com.

Dar testele au arătat că soţul său, Pierre-Marie Cottrez, era de fapt tatăl copiilor. Pusă în faţa acestui fapt, femeia le-a mărturisit  judecătorilor că a inventat povestea despre relaţia incestuoasă cu tatăl său. Majoritatea bebeluşilor au fost ucişi în baie, imediat după ce îi năştea.

Crimele sale au fost descoperite în iulie 2010 de noul proprietar al casei părinţilor săi care locuiau în satul Villers-au-Tertre din nordul Franţei. Noul proprietar a găsit în grădină trupurile a doi bebeluşi băgaţi în saci de plastic. Ulterior, poliţia a mai găsit corpurile celorlalţi 6 bebeluşi într-un rezervor din garaj. 

Dominique Cottrez a reuşit să-şi ascundă sarcinile de soţul şi fetele sale, dar şi de doctori, datorită obezităţii, ea cântărind 130 de kg. "Recunosc că tot ceea ce am făcut, am făcut de una singură", le-a spus femeia judecătorilor, deşi a adăugat că ea crede că soţul ei era la curent cu ceea ce s-a întâmplat.

Citeşte mai multe ştiri din Externe!

Alte stiri din Externe

Ultima oră