CAZ DE CANIBALISM. Le-a mâncat ficaţii vecinilor şi familiei. La propriu!

29 Iul 2015
CAZ DE CANIBALISM. Le-a mâncat ficaţii vecinilor şi familiei. La propriu!
Un bărbat din Nepal a fost arestat pentru canibalism după ce le-ar fi mâncat inimile, ficaţii şi creierii vecinilor şi rudelor. Poliţiştii cred că bărbatul, identificat doar ca Ramesh BK îşi alegea victimele înainte de a le mânca. El a fost arestat într-o pădure din Nepal după ce mai mulţi localnici au făcut reclamaţii, scrie mirror.co.uk.

Anchetatorii au descoperit cadavrul unei femei în vârstă de 56 de ani, Debaki BK, din care lipseau mai multe părţi. Femeia este sora cumnatei canibalului. Ramesh este, de asemenea, suspectat că exhumat cadavre din cimitir şi le mânca anumite părţi. Un localnic, Bharatnath Yogi, a declarat că a văzut câteva cadavre exhumate cărora le lipseau capul şi alte părţi ale corpului. 

Comandantul adjunct de poliţie Ranjit Sing Rathour a declarat că suspectul a făcut o obsesie din a mânca inimi, ficaţi şi creiere umane, dar şi cele de capră. "Facem o anchetă pentru a vedea ce a făcut cu organele lui Debaki după ce a ucis-o" , a mai spus  Rathour. “Ramesh a spus că în trecut omora bovinele din vecini pentru a se hrăni cu inima şi ficatul lor”, a adăugat comandantul de poliţie.

Citiţi mai multe ştiri din Externe!

Alte stiri din Externe

Ultima oră