Caz ABOMINABIL în Republica Moldova! I-a tras fiicei vitrege limba cu cleștele, i-a tăiat-o cu foarfeca, apoi a forțat-o să-și bea sângele (VIDEO)

13 Iul 2015
Caz ABOMINABIL în Republica Moldova! I-a tras fiicei vitrege limba cu cleștele, i-a tăiat-o cu foarfeca, apoi a forțat-o să-și bea sângele (VIDEO)
Caz groaznic într-un sat din Republica Moldova. Un bărbat din Briceni a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru violență în familie. Potrivit Procuraturii din Briceni, acesta maltrata copiii concubinei sale, făcându-le tăieturi pe brațe sau forțându-i să-și bea sângele, informează UNIMEDIA
 
S-a întâmplat în luna februarie a anului trecut, în satul Berlinţi. Pentru a o pedepsi pe una dintre fiicele sale vitregi, în vârstă de numai 8 ani, pentru că aceasta s-ar fi plâns la şcoală că o bate, bărbatul i-a tras minorei limba cu un cleşte, apoi i-a tăiat cu o foarfecă o porțiune din organ. 
 
Procurorii din raionul Briceni susțin că, începînd cu anul 2013, din momentul în care inculpatul a început să aibă o relație cu mama copiilor, acesta sistematic maltrata minorii, prin aplicarea loviturilor cu diverse obiecte sau le impunea să mănânce hrană alterată.
 
Mai mult, pentru că minorii îți desenaseră pe mâini desene, bărbatul le-a tăiat porțiuni din piele, apoi i-a obligat să bea sîngele de la plagă. Anchetatorii spun că mama copiilor știa la ce chinuri sunt supuși micuții de concubin, însă nu a făcut nimic pentru a-i proteja. 
 
Femeia a fost decăzută din drepturile părinteşti, tutela copiilor fiind dată bunicului acestora. 
 
____________________

O singură femeie, două cariere: polițistă și starletă în filme pentru adulți! (VIDEO)
Un ofițer de poliție se află sub investigație după apariția unor informații privind prezența sa în mai multe filme pentru adulți, unde a performat alături de un bărbat condamnat la închisoare pe viață pentru viol.
____________________
 
Ca la nebuni! Nu-mi vine să cred ce mi-a putut face Facebook-ul!
Probabil că nu peste multă vreme lumea virtuală ce palpită în rețelele de socializare ne va afecta mult mai puternic viața decât însăși realitatea, semnele sunt clare, deja a început să se întâmple!
_________________

 
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră