Campion mondial la kickboxing, EXECUTAT de ISIS (VIDEO)

22 Iul 2015
Campion mondial la kickboxing, EXECUTAT de ISIS (VIDEO)
Valdet Gashi, dublu campion mondial de Muay Thai sau box thailandez, a fost executat de ISIS, după ce, luna trecută, tânărul de 29 de ani a plecat din Germania pentru a se alătura grupării teroriste. Potrivit Sputnik International, Gashi a fost ucis de jihadiști pentru că a încercat să fugă din Siria.
 
În urmă cu șase luni, unul dintre foștii campioni mondiali ai Germaniei a făcut un gest șocant și a decis să se alăture ISIS. Le-a spus soției și celor două fiice ale sale că va pleca în Elveția, apoi în Thalanda. Gashi nu a ajuns niciodată în Thailanda. În schimb, împreună cu alți trei luptători de Muay Thai, Gashi a plecat în Siria pentru a se alătura grupării teroriste ISIS.
 
Potrivit Observatorului sirian pentru drepturile omului, un grup care monitorizează acivitatea ISIS, Valdet Gashi a fost arestat în timp ce încerca să fugă din Siria. 
 
Familia sportivului ar fi făcut presiuni, în ultima perioadă, îndemnându-l pe Gashi să se întoarcă acasă. Publicația germană Rundschau scrie că tatăl boxerului, Enwar Gashi, i-ar fi spus fiului său să termine cu "prostiile" din Siria și să se întoarcă acasă pentru a-i ajuta pe musulmanii din Germania.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră