Caitlyn Jenner îi spune lui Elon Musk că este „inamicul public numărul unu pentru unii oameni foarte, foarte răi” și că este îngrijorată de siguranța lui

06 Dec 2022
Caitlyn Jenner îi spune lui Elon Musk că este „inamicul public numărul unu pentru unii oameni foarte, foarte răi” și că este îngrijorată de siguranța lui

Caitlyn Jenner i-a spus lui Elon Musk că a devenit „inamicul public numărul unu pentru oamenii foarte, foarte răi”. Într-un tweet de vineri, fosta olimpică și-a exprimat îngrijorarea cu privire la siguranța miliardarului după ce Musk a lansat „The Twitter Files” – decizia controversată a Twitter de a suprima un articol New York Post, scrie BussinesInsider

Caitlyn Jenner i-a spus lui Elon Musk că este îngrijorată de siguranța lui după lansarea „The Twitter Files” în legătură cu cea mai recentă controversă privind laptopul Hunter Biden.

Într-un tweet de vineri, fosta olimpică a spus: „@elonmusk Sper că ești înconjurat de securitate masivă și într-o locație extrem de sigură nedezvăluită - tocmai ai devenit inamicul public numărul unu pentru niște oameni foarte foarte răi, mă rog pentru siguranța ta și mulțumesc pentru curajul tău! Avem nevoie de mai mult @elonmusk în societatea noastră!!!"

Musk, noul proprietar al Twitter, a mai spus în timpul unui interviu live sâmbătă pe Twitter Space că probabil ar trebui să „își sporească securitatea”. Un interlocutor a întrebat dacă a simțit vreo presiune de când a publicat documente care detaliază deciziile Twitter de a suprima un raport din 2020 din New York Post despre un laptop legat de fiul președintelui Biden, Hunter.

Miliardarul, care a achiziționat platforma de socializare pe 27 octombrie, a justificat publicarea documentelor interne spunând că scopul său este de a construi încredere. Jurnalistul independent Matt Taibbi a obținut documentele – nu este clar dacă Musk le-a furnizat – și a postat comunicări interne și alte detalii despre deciziile companiei la momentul respectiv.

Musk a spus într-un tweet: „Twitter-ul care acționează singur pentru a suprima libertatea de exprimare nu este o încălcare a primului amendament, dar a acționa sub ordinele guvernului pentru a suprima libertatea de exprimare, fără control judiciar, este”..

Alte stiri din Externe

Ultima oră