Bill Gates, AVERTISMENT despre o EPIDEMIE GLOBALĂ care va ucide milioane de oameni! "Timpul nu este deloc de partea noastră" (VIDEO)

16 Iun 2015
Bill Gates, AVERTISMENT despre o EPIDEMIE GLOBALĂ care va ucide milioane de oameni!
Forbes a găzduit în 3 iunie cel de-al patrulea summit anual despre filantropie, Bill Gates fiind unul dintre cei care au susținut discursuri în cadrul reuniunii. 
 
Potrivit Business Insider, cel mai bogat om al planetei a vorbit despre ce nu a mers bine în legătură cu lupta împotriva Ebola și ce poate face omenirea pentru a se pregăti mai bine în fața amenințărilor viitoare.
 
"Nu este nevoie să ne panicăm în legătură cu următoarea epidemie de Ebola. În ciuda pașilor greșiți pe care i-am făcut în trecut, acum suntem mai bine pregătiți să înfruntăm o problemă de acest gen", a spus Gates.
 
În schimb, creatorul Microsoft a spus că lumea ar trebui să se teamă de un virus mult mai contagios decât Ebola - un virus care s-ar putea transmite prin aer, nu prin fluidele corpului, cum se întâmplă în cazul Ebola.
 
Apoi, Gates s-a întrebat retoric dacă SUA este mai pregătită pentru o astfel de problemă, în comparaţie cu un război: "Ce este mai important, să ai o armată tradițională sau să ai o armată de medici gata să intervină oricând?”.
 
"Este mult mai probabil ca o epidemie să ucidă 10 milioane de oameni, în următorii 30 de ani, decât cauzele naturale sau bioterorismul", a continuat Bill Gates.
 
Cel mai bogat om al planetei a mai spus că guvernele lumii trebuie să se implice mai mult și să aloce mai multe fonduri în sistemul de sănătate. 
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră