Doi bărbaţi au apărut la o televiziune poloneză susţinând că ei au găsit "trenul nazist"

04 Sep 2015
Doi bărbaţi au apărut la o televiziune poloneză susţinând că ei au găsit
Doi bărbaţi au apărut la un post de televiziune polonez unde au susţinut că că ei sunt cei care au găsit trenul nazist încărcat cu aur, relatează Associated Press. Prezentându-se ca fiind 
Andreas Richter şi Piotr Koper, cei doi au apărut vineri la TVP.INFO şi au spus că autorităţile ştiu că locaţia trenului este în zona Walbrzych, în sud-vestul Poloniei.

Contactat telefonic de The Associated Press, Andreas Richter a confirmat că el a descoperit trenul nazist. Cei doi spun că deţin dovada irefutabilă a existenţei trenului, bazată pe informaţii de la martori şi din propriile cercetări. Ei au mai spus că este vorba despre un tren blindat din cel de al Doilea Război Mondial. Conform TVP.INFO, trenul nu s-ar afla într-un tunel, ci îngropat în pământ.

La sfârşitul lunii august, vice-ministrul Culturii din Polonia, Piotr Zuchowski, a anunțat că a văzut hărţi clare cu trenul misterios și că în proportie de 99% este sigur că acesta a fost găsit. Până atunci, autoritățile poloneze confirmaseră doar că un cetățean german și unul polonez au anunțat găsirea unui tren blindat, ascuns sub pământ, în regiunea Walbrzych.

Citiţi mai multe ştiri din Externe!



Alte stiri din Externe

Ultima oră