Bar Rafaeli a fost arestată împreună cu mama ei. De ce este acuzat top-modelul israelian

18 Dec 2015 | scris de Marina Constantinoiu
Bar Rafaeli a fost arestată împreună cu mama ei. De ce este acuzat top-modelul israelian


Ea a fost arestată, apoi pusă în libertate pe cauţiune de autorităţile israeliene, joi, după 12 ore de arest preventiv, împreună cu mama sa, Zipora, scriu haaretz.com şi parismatch.com.
Bar Rafaeli nu ar fi declarat o parte dintre veniturile sale din străinătate, minţind în legătură cu locul său de reşedinţă.
Conform Fiscului israelian, Bar Rafaeli şi mama sa ar fi ascuns sume mari de bani faţă de Fisc, susţinând că nu mai locuiesc în Israel. Apartamentele celor două au fost percheziţionate.
Bar Rafaeli şi mama sa nu au dreptul de a părăsi Israelul timp de şase luni.
Cetăţenii israelieni care locuiesc în străinătate sunt sunt obligaţi să îşi declare veniturile din afara ţării. Or autorităţile israeliene le acuză pe Bar Rafaeli şi pe mama sa că ar fi creat o falsă reşedinţă în străinătate, pentru a fenta Fiscul şi a plăti mai puţine impozite.
Autorităţile o mai acuză pe celebra blondă că ar fi locuit în apartamente de lux înregistrate pe numele mamei şi fratelui său.
Potrivit animanews.org, Bar Rafaeli ar mai fi avut probleme în trecut cu autorităţile israeliene. În 2010, un general ar fi cerut oamenilor să boicoteze produsele cărora le făcea reclamă Bar Rafaeli, din cauza refuzului acesteia de a face cei doi ani de serviciu militar obligatoriu.

Alte stiri din Externe

Ultima oră