VIDEO: Un băiat, o gorilă şi un iphone, clipul pe cale să devină viral

07 Sep 2015
VIDEO: Un băiat, o gorilă şi un iphone, clipul pe cale să devină viral
 Imagini incredibile arată legătura afectivă dintre o gorilă de la Zoo şi un adolescent, creată cu ajutorul unui iphone. De pe telefon, adolescentul i-a arătat maimuţei fotografii cu alte gorile, lipind de fiecare dată telefonul de geamul cuştii în care se afla aceasta, scrie mirror.co.uk.

Gorila pare intrigată de aparat, iar băiatul încearcă, la fiecare imagine, să-i ofere cel mai bun unghi din care să poată vedea fotografiile. La un moment dat, cei doi chiar se aşează într-un colţ, de o parte şi de alta a cuştii, pentru a urmări împreună galeria de fotografii.

Filmuleţul uimitor a fost postat pe You Tube de Paul Ross şi a strâns de duminică 152.767 de vizualizări. "M-am emoţionat văzând puştiul atât de drăguț și blând cu gorila. Cred că a fost un moment special ", a spus Paul, care nu precizează unde se află grădină zoologică în care a fost făcut filmuleţul, dar se presupune că undeva în SUA.

El a mai spus că a avut privilegiul de interacţiona cu adolescentul şi familia acestuia şi să privească întreaga scenă care durat în jur de 20-30 de minute. " Cei de la Zoo au spus că acelei gorile îi place să se uite pe telefoanele vizitatorilor la fotografii şi filmuleţe", a mai spus Paul. 



Alte stiri din Externe

Ultima oră