"Băi, eu dacă te bat în nasul aista al tău, cazi jos!". Un moldovean beat criță a vrut să intre în cabina piloților și să prăbușească avionul (VIDEO)

23 Apr 2015
Un moldovean în vârstă de 34 de ani, în stare de ebrietate, s-a dat în spectacol la bordul unei aeronave, iar acum riscă să petreacă ani buni după gratii. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să deschidă ușa navei, să intre în cabina piloților, amenințând că va prăbuși avionul. Incidentul a avut loc în timpul unui zbor Moscova - Chișinău.

Chiar și după ce avionul a aterizat și a ajuns pe mână polițiștilor de frontieră, bărbatul nu s-a liniștit, înjurând și lovind ofițerii. Incidentul a fost filmat și postat pe YouTube.

“Băi, eu dacă te bat în nas, în nasul aista al tău, cazi jos!”, amenință tânărul turbulent un politist.

Pentru acțiunile sale huliganice, pasagerul riscă închisoare de la 3 la 12 ani, el fiind învinuit de fapte ce pot periclita securitatea aeronautică şi securitatea aeroporturilor, relatează publika.md. În plus, pentru că a opus rezistență polițiștilor de frontieră, bărbatul va fi pedepsit cu amendă de la 4.000 la 14.000 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare până la trei ani. (V.M.)

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră