Bacșiș neobișnuit: Clientul a împărțit uriașa sumă, pe nota de plată

28 Mai 2015
Bacșiș neobișnuit: Clientul a împărțit uriașa sumă, pe nota de plată
Un american mulțumit de servirea și mâncarea dintr-un restaurant, a lăsat un bacșiș de 2.000 de dolari, sumă de 20 de ori mai mare decât nota de plată, care era de 93 de dolari.

The Telegraph
scrie că patronul restaurantului Blue 44 din Washington, i-a scris un mail să-i mulțumească pentru bacșișul mai mult decât generos. "A spus ca este foarte bucuros pentru ce am construit si ca este mandru sa ne fie client", a precizat patronul localului.

Clientul satisfăcut a împărțit chiar banii, scriind pe notă unde trebuie să ajungă. Bucatarul a luat jumatate, in timp ce patronul si chelnerita au primit cate un sfert din suma, respectiv 500 de dolari.

Clientul a consumat pui prajit, supa gumbo, care contine fructe de mare si ceapa, precum si bere Old Chub Scotch Ale.

Sursa citată precizează că nu este petru prima dată când se întâmplă ca un client să lase bacșișuri neobișnuite. În 2014, un cuplu de americani a lăsat chelnerului 100 de dolari, pentru că acesta ”alerga de la o masă la alta și nu a fost iritat niciun moment”. În Manhattan, un bărbat misterios a scris pe nota de plată ”Bacșiș pentru Iisus” și a lăsat chelnerilor câteva mii de dolari.

Alte stiri din Externe

Ultima oră