Avea 17 ani. Și-a pus trei dorințe, le-a îndeplinit, dar ULTIMA a ucis-o

11 Iul 2015
Avea 17 ani. Și-a pus trei dorințe, le-a îndeplinit, dar ULTIMA a ucis-o
Rebecca Townsend, o adolescentă de 17 ani din Connecticut, și-a pus trei dorințe pe care ar fi vrut să le îndeplinească înainte de a începe cursurile Universității Notre Dame din Indiana. ”Vreau să ajung în Spania. Vreau să fiu sărutată în ploaie. Vreau să salvez o viață”, sunau cele trei dorințe ale fetei.

Povestea are un final tragic, scrie Daily Mail, având în vedere că la ultima dorință împlinită, fata și-a pierdut viața.  Părinţii ei au dus-o într- o vacanţa în Spania, unde şi-a făcut un iubit, pe nume Nico, cu care s-a sărutat în ploaie.

La 2 iulie fata a mers cu o prietenă, fostă colegă de clasă, Benjamin Arne, şi cu verişoara ei Rachel să urmărească nişte focuri de artificii. Imediat după spectacolul exploziv de culori, ele au plecat spre casă, iar în timp ce traversau strada o maşină a fost pe punctul de a o lovi pe prietena ei.

Fără să stea pe gânduri, Rebecca a împins-o, salvându-i viaţa şi îndeplinându-şi astfel şi ultima dorinţă de pe listă. Însă acest gest i-a fost fatal, ea fiind practic spulberată de autoturism.

A murit pe loc, îndeplinidu-și a treia dorință.


Alte stiri din Externe

Ultima oră