Atac la un cinematograf din Louisiana: Un bărbat a scos pistolul și a început să tragă, după începerea filmului

24 Iul 2015
Atac la un cinematograf din Louisiana: Un bărbat a scos pistolul și a început să tragă, după începerea filmului
Un bărbat a deschis focul joi într-o sală de cinema din Louisiana (sudul Statelor Unite), omorând două persoane și rănind alte nouă, înainte de a-și pune capăt zilelor, a anunțat poliția locală, citată de Daily Mail.

Atacul armat a avut loc în cinematograful Grand 16 din orașul Lafayette în timpul proiecției filmului "Trainwreck" (O tipă... dezastru), potrivit presei locale. Potrivit NBC News, șeful poliției din Lafayette, Jim Craft, a precizat că bărbatul avea 58 de ani. Un martor la tragedie a povestit că acesta a scos un pistol și a început să traga în jur,la 20 de minute după începerea filmului. Imagini difuzate la posturile de televiziune au arătat zeci mașini de poliție și ambulanțe în fața cinematografului.

Acest atac armat a avut loc într-un moment în care un juriu din Colorado deliberează pentru a condamna sau nu la moarte un tânăr găsit vinovat de uciderea a 12 persoane într-un masacru comis într-o sală de cinema din Aurora, în iulie 2012, în timpul proiecției filmului Batman ”The Dark Knight Rises”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră