Asasinul de pe Facebook s-a sinucis

18 Apr 2017
Asasinul de pe Facebook s-a sinucis

Asasinul din orașul american Cleveland, autor al unei crime pe care a transmis-o în direct pe Facebook, s-a sinucis după ce a fost urmărit de poliție în statul Pennsylvania, au anunțat marți autoritățile americane, transmit agențiile DPA și EFE, citate de agerpres.ro.

Steve Stephens, în vârstă de 37 de ani, a postat duminică pe Facebook imaginile în care ucide un bătrân în vârstă de 74 de ani. El a anunțat apoi tot pe rețeaua de socializare că a mai ucis alte 15 persoane și că pleacă 'înarmat și periculos' în căutarea unor alte victime, sugerând în mesaje că vinovată pentru starea în care se află este fosta sa iubită.

Poliția a desfășurat un amplu dispozitiv de securitate la Cleveland (statul Ohio) și a început să-l caute pe Stephens, iar marți l-a reperat în statul Pennsylvania. După o scurtă urmărire, suspectul s-a sinucis trăgându-și un glonț în cap în autoturismul propriu. 

Poliția a infirmat că Steve Stephens ar fi comis și alte crime în afara celei transmise pe Facebook și a menționat că îl avea în evidențe cu numeroase contravenții rutiere.

Alte stiri din Externe

Ultima oră