Asasini la comandă! Doi români, plătiți de o franțuzoaică să-i calce soțul cu mașina

29 Apr 2017
Asasini la comandă! Doi români, plătiți de o franțuzoaică să-i calce soțul cu mașina

O educatoare din Franța în vârstă de 38 de ani ar fi plătit doi tineri români cu 4.000 de euro pentru a-i lovi soțul cu mașina. Cei doi români și femeia au fost puși sub acuzare, vineri seara, la tribunalul din Meaux (Seine-et-Marne), pentru tentativă de omor calificat.

Întâmplarea a avut loc în seara zilei de 15 martie. Se făcea deja noapte, iar vecinii spun că intraseră deja în case și n-au văzut nimic.

Victima tocmai se întorsese acasă și ridica din cutia poștală corespondența. În acel moment, un BMW Seria 3 s-a îndreptat către el în mare viteză, lovindu-l.  Bărbatul, în vârstă de 40 de ani,  a fost rănit la picioare și la bazin. Din mașină a ieșit un tip cu o rangă în mână care i-a aplicat două lovituri: una la umăr, cealaltă la un picior.

Mașina celor doi atacatori s-a blocat, rămânând înfiptă într-un zid, nelăsându-se altă soluție acestira decât să o ia la fugă pe jos.

Bărbatul rănit strigă după ajutor și este dus la spital, medicii constaând că, printr-o minune, este în afara oricărui pericol.

Ancheta poliției a descoperit că mașina nu fusese furată, dar că avea plăcuțe false de înmatriculare -  indicii găsite la fața locului conducând la unul dintre cei doi români, Iar după aceea a putut fi identificat și complicele său.

Din toată afacerea, polițiștilor le lipsea motivul agresiunii, legătura dintre victimă și atacatori fiind relevată de abia după ce anchetatorii au analizat datele aflate pe telefoanele suspecților, care au condus la ipoteza că soția victimei comandase acțiunea.

Femeia, educatoare, era despărțită de soțul său, iar ideea de a-i implica pe cei doi români în asasinat, cărora le-a oferit 4.000 de euro, i-a venit după ce i-a întâlnit în cadrul activităților sale didactice.

Întreaga afacere poate fi și mai încâlcită, cu câteva săptămâni înainte de a fi victima agresiunii comandate de soția sa, bărbatul fusese reținut în legătură cu un jaf, dar deocamdată nu poate face o conexiune între cele două dosare, scrie Le Parisien.

Alte stiri din Externe

Ultima oră