Argentina, ÎN STARE DE ȘOC! O adolescentă de 14 ani a fost ÎNGROPATĂ DE VIE de iubit pentru că rămăsese însărcinată (VIDEO)

05 Iun 2015
Argentina, ÎN STARE DE ȘOC! O adolescentă de 14 ani a fost ÎNGROPATĂ DE VIE de iubit pentru că rămăsese însărcinată (VIDEO)
Crimă oribilă în provincia Santa Fe, Argentina. Chiara Paez, o adolescentă în vârstă de 14 ani, a fost îngropată de vie de iubitul ei pentru că rămăsese însărcinată, scrie buzzfeed.com.
 
Chiara era o fată apropiată de familie și obișnuia să posteze pe rețelele de socializare fotografii din viața ei, alături de rude sau de prieteni.
 
La începutul lunii mai, însă, adolescenta a dispărut de acasă. 
 
Presa din Argentina scrie că întreaga comunitate s-a implicat în căutarea fetei, inclusiv prietenul ei, Manuel Mansilla. Potrivit prietenilor fetei, Chiara și Manuel se întâlneau de câteva luni, amândoi frecventând aceeași școală. 

La trei zile de la anunțul dispariției, trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit de polițiști îngropat în grădina casei lui Mansilla. Corpul prezenta urme de violență, iar medicii au ajuns la concluzia că fusese îngropată de vie. 

Mansilla a mărturist crima

Un raport al Poliției susține faptul că adolescenta a fost ucisă de Manuel Mansilla, în urma unui conflict legat de faptul că rămăsese însărcinată. 
 
Mansilla însă nu a făcut totul de unul singur. Băiatul a fost ajutat de mama sa, în vârstă de 34 de ani, și de partenerul acesteia. Cei doi au fost arestați, fiind acuzați de complicitate la crimă. 
 
Argentina este șocată de ceea ce s-a întâmplat în orășelul Rufino. Miercuri, în fața Congresului din Buenos Aires a avut loc o amplă manifestație, peste 200.000 de oameni protestând față de violența la adresa femeilor și cerând legi mai dure.



  

Alte stiri din Externe

Ultima oră