Hackerii Anonymous au spart alte 20.000 de conturi Twitter ale ISIS: Nici un loc online nu va mai fi sigur pentru tine!

23 Noi 2015 | scris de Veronica Micu
Hackerii Anonymous au spart alte 20.000 de conturi Twitter ale ISIS: Nici un loc online nu va mai fi sigur pentru tine!

Anonymous a atacat 20.000 de conturi pe Twitter care aparțin Statului Islamic, după ce, la începutul săptămânii trecute, a spart alte 5.500 de conturi de media sociale ca urmare a războiului declarat de hackeri organizației teroriste.

"Anonymous nu se oprește la acest număr de conturi. ISIS, te vom urmări, îți vom ataca site-urile, conturile, email-urile și te vom expune. De acum înainte, nici un loc online nu va mai fi sigur pentru tine. Vei fi tratat ca un virus și noi avem antidotul", spune Anonymous într-un mesaj adresat organizației jihadiste.

Săptămâna trecută, Anonymous a declarat război împotriva Statului Islamic, după atacurile de la Paris, în urma cărora au fost uciși 132 de oameni și cel puțin 350 au fost răniți.

"Aceste atentate nu pot rămâne nepedepsite; de aceea, hackerii Anonymous din lumea întreagă vă vor urmări, lepădăturilor care ucideți oameni nevinovați! Să știți că vă vom găsi. Vom lansa operațiunea cea mai importantă realizată vreodată contra voastră, așteptați-vă la numeroase atacuri cibernetice! Războiul a început, fiți pregătiți!", amenințau hackerii în urmă cu câteva zile. 

Ca răspuns la amenințări, teroriștii ISIS au transmis că membrii Anonymous sunt niște "idioți".

"Hackeri Anonymous ne-au ameninţat cu un atac cibernetic uriaş. Idioţi! Ce o să atace?”, au anunțat teroriștii într-un mesaj trimis pe mesageria Telegram.

Jihadiștii mai spuneau că Anonymous a spart doar câteva conturi de Twitter şi email afiliate reţelei teroriste. (V.M.)

Alte stiri din Externe

Ultima oră