AMOREZI din toată lumea, ce-şi înşeală "online" partenerii de viaţă, DEMASCAȚI. Hackerii au expus fanteziile sexuale secrete a milioane de infideli!

19 Aug 2015
AMOREZI din toată lumea, ce-şi înşeală
La mijlocul lunii trecute, Ashley Madison, un celebru site de matrimoniale pentru persoanele dornice de aventuri extraconjugale, a fost spart de hackeri. Atunci, "The Impact Team", cum s-a autointitulat gruparea hackerilor, a publicat online mai multe informații compromițătoare și a avertizat că va oferi nume reale, date de profil, fotografii nud, dar și detalii legate de cardurile de credit dacă portalul nu este închis definitiv.
 
Ei bine, pirații cibernetici s-au ținut de cuvânt. Au publicat 10 GB de informații sensibile despre clienții site-ului: date legate de cardurile de credit, e-mail-uri, nume, adrese sau numere de telefon. În plus, au dat publicității detalii despre fanteziile sexuale secrete ale milioane de infideli.
 
Analiștii de securitate online care au scanat informațiile publicate de hackeri au găsit, de exemplu, o adresă de e-mail care pare să fie a fostului premier britanic, Tony Blair. Însă, cum site-ul de matrimoniale nu cere o verificare a autenticității, înseamnă că orice putea folosi acel e-mail pentru a-și face un cont fals, scrie Russia Today.

 
Luna trecută, Avid Life Media, compania canadiană care deține platforma online, a confirmat accesarea ilegală a sistemelor sale, dar a asigurat că serverele au fost securizate. 
 
Ashley Madison, al cărui slogan este "Viaţa e prea scurtă. De ce să n-ai o aventură?", se laudă cu peste 37 de milioane de utilizatori, dar și cu discreţia pe care le-o oferă acestora. Nu există nicio "urmă digitală de ruj" deoarece istoria discuţiilor dintre membrii este ştearsă, iar identităţile lor rămân ascunse. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră