ALERTĂ CU BOMBĂ la bordul unui avion Air France (VIDEO)

08 Dec 2015 | scris de Veronica Micu
ALERTĂ CU BOMBĂ la bordul unui avion Air France (VIDEO)

François-Nicolas Asselin, purtătorul de cuvânt al aeroportului, a declarat că la bordul avionului se aflau 231 de pasageri şi 15 membri ai echipajului.

Oficialul a precizat că aeroportul din Montreal continuă permanent cu Air France și că investigațiile sunt în derulare, anunţă Le Journal de Montreal.

"Air France confirmă că, în urma unei amenințări anonime, echipajul cursei AF083 din 7 decembrie care efectua un zbor pe ruta San Francisco-Paris Charles de Gaulle a luat decizia, ca măsură de precauție și aplicând măsurile de securitate în vigoare, să se îndrepte spre aeroportul din Montréal, unde avionul a aterizat la ora locală 23.48 (marți, 04.48 GMT). Autoritățile locale vor proceda la verificarea aparatului, a pasagerilor și a bagajelor. O anchetă va fi întreprinsă de autorități pentru a identifica originea alertei", precizează Air France într-un comunicat.

Purtătorul de cuvânt al companiei aeriene a declarat pentru AFP că, puțin după ora 08:00 (07:00 GMT), avionul încă nu decolase, iar controalele erau în desfășurare.

Alte stiri din Externe

Ultima oră