ALERTĂ ANTI-TERORISTĂ ÎN FRANȚA! Un bărbat a fost găsit DECAPITAT, în apropierea unei fabrici din Isere (VIDEO)

26 Iun 2015
ALERTĂ ANTI-TERORISTĂ ÎN FRANȚA! Un bărbat a fost găsit DECAPITAT, în apropierea unei fabrici din Isere (VIDEO)
UPDATE 13:30 - Francois Hollande a afirmat că atacul împotriva unei uzine de gaze industriale din Saint-Quentin-Fallaviereste "de natură teroristă din moment ce a fost găsit un cadavru decapitat, precum și inscripții". 
 
În plus, președintele francez a anunțat că "un consiliu restrâns se va reuni la Palatul Elysee la ora 15:30" și că au fost desfășurate în regiune forțe considerabile de poliție pentru prevenirea altor incidente.
............................................................

UPDATE 13:00 - Capul bărbatului găsit decapitat în apropierea  unei fabrici din Saint-Quentin-Fallavier, aproape de Lyon, a fost găsit de polițiști agățat de grilajul uzinei, scrie Le monde.
 
Un prim bilanț indica un mort, găsit decapitat, și doi răniți ușor.
 
Fabrica vizată de teroriști aparține companiei de gaze industriale Air Products, cu sediul în SUA, potrivit unei purtătoare de cuvânt de la Air Liquides, o companie franceză din același sector.
 

O persoană a fost ucisă în urma unei explozii care a avut loc, în această dimineață, în fabrica Air Products din Saint-Quentin-Fallavier (nord de Isere, sud-estul Franței). Potrivit Le Monde, un bărbat a fost văzut în zonă fluturând un steag islamist.

Din primele informații reiese faptul că deflagrațiile au fost cauzate de doi indivizi care au pătruns în clădire cu o mașină. Unul dintre cei doi atacatori ar fi fost prins de jandarmi.
 
Jurnaliștii francezi mai spun că la fața locului au fost găsite banderole inscripționate în limba arabă.
 
AFP relatează că un bărbat  fost găsit decapitat în apropierea uzinei.
 
Le Monde precizează că ministrul de Interne Bernard Cazeneuve va ajunge în scurt timp la fabrica din Saint-Quentin-Fallavier, unde au avut loc exploziile.
 
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră