ALEGERI SUA. Dezamăgire la cote maxime în tabăra democraților (VIDEO)

09 Noi 2016 | scris de Veronica Micu
ALEGERI SUA. Dezamăgire la cote maxime în tabăra democraților (VIDEO)

Democrații, nu doar că sunt pe cale să piardă Casa Albă, dar au pierdut clar și Senatul și Camera Reprezentanților pe care republicanii le vor controla cu autoritate.

Preşedintele campaniei democrate i-a îndemnat totuși pe alegători să aştepte numărarea tuturor voturilor înainte de a declara un câştigător şi le-a cerut celor prezenţi la centrul de convenţie să plece spre casă pentru a se dormi.

”Mai sunt voturi şi fiecare vot contează. Mai multe state sunt la limită şi nu vom acea nimic de spus în această noapte. Suntem atât de mândri de voi şi suntem atât de mândri de ea, a făcut o treabă minunată şi nu a terminat. Să numărăm acele voturi şi să aducem această victorie acasă”, a precizat John Podesta.

Și candidata democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, pare să fi îmbrățișat eșecul la alegerile prezidențiale din SUA, dacă e să avem în vedere mesajul postat pe pagina ei oficială de Facebook, în urmă cu câteva momente.

”Echipa aceasta are atât de multe motive să fie mândră. Orice s-ar întâmpla în seara asta, vă mulțumesc pentru tot”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Hillary Clinton.

Citește și:

LIVE UPDATE. Alegerile Americii, emoţiile Planetei. Trump, la un pas de victorie!

Alte stiri din Externe

Ultima oră