Actriţa Debbie Reynolds a murit la doar o zi după decesul fiicei sale Carrie Fisher

29 Dec 2016 | scris de Cristi Semeghin
Actriţa Debbie Reynolds a murit la doar o zi după decesul fiicei sale Carrie Fisher

Debbie Reynolds, în vârstă de 84 de ani, a suferit un atac vascular cerebral, în timp ce se afla în locuința fiului său, Todd, în Beverly Hills, fiind internată ulterior la Cedars Sinai Medical Center. 

Debbie Reynolds și  Carrie Fisher încetaseră la un moment dat să-şi vorbească, timp de mai mulţi ani, dar deveniseră apropiate în ultimul timp. Marţi, Reynolds a postat pe Facebook o declaraţie despre moartea fiicei sale: „Vă mulţumesc tuturor celor care au îmbrăţişat darurile şi talentele fiicei mele iubite şi uimitoare. Sunt recunoscător pentru gândurile şi rugăciunile voastre, care sunt acum o ghidează pe ea către următoarea oprire”.

Debbie Reynolds este cunoscută pentru rolul său din musicalul „Singing in the rain” din 1952, în care a jucat alături de Gene Kelly. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul din musicalul „The Unsinkable Molly Brown” din 1964. În 2015, ea a primit un premiu pentru întreaga cariera din partea Screen Actors Guild, premiul fiind acceptat ​​de către fiica ei.

Reynolds s-a căsătorit cu cântăreţul Eddie Fisher în 1955 şi cei doi au avut doi copii, Carrie şi Todd. Cuplul a divorţat în 1959. Reynolds s-a recăsătorit de două ori.

Alte stiri din Externe

Ultima oră