Accident horror în Germania. Doi români se luptă pentru viețile lor

08 Noi 2015
Accident horror în Germania. Doi români se luptă pentru viețile lor
Continuă seria accidentelor cu victime românești în Germania. Dacă acum câteva zile un român a decedat și altul a fost rănit, după ce camionul lor a fost izbit de tren, Bild relatează că vineri s-a produs un grav accident rutier pe autostrada A8.  

Conform Bild, vineri, în jurul orei locale 15:00, un camion înmatriculat în România se deplasa pe autostrada A8. Între localitățile Holzkirchen și Weyarn, șoferul român nu a observat că traficul era oprit din cauza unui accident.

“Românul nu a realizat că mașinile din față stau pe loc, astfel că a intrat fără să apuce să frâneze cu 80 de km/h într-un Audi care era în fața sa. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina efectiv a dispărut sub camionul turc din fața sa”, scriu jurnaliștii de la Bild.

Șoferul din masină a supraviețuit, însă este în continuare în stare critică. Tot în stare gravă au ajuns la spital șoferul român din camion, dar și o femeie româncă de 40 de ani care stătea în dreapta lui. Aceasta a fost transportată cu elicopeterul la o clinică de urgență.

Șoferul camionului turc a scăpat nevătămat. Prejudiciul estimat în urma accidentului este de 100.000 de euro. (I.D)

Alte stiri din Externe

Ultima oră