AUSTRIA. Accident în lanț pe A8 după ce un șofer român a adormit la volan

11 Iul 2015
AUSTRIA. Accident în lanț pe A8 după ce un șofer român a adormit la volan
Vineri după-amaiază, în jurul orei locale 12.40, s-a produs un grav accident rutier pe autostrada A8 din Austria, în dreptul localității Kematen am Innbach.  

O tânără de 25 de ani ani din România a ațipit pentru câteva secunde la volan. Mașina pe care o conducea s-a izbit de parapet, apoi de zidul de izolare fonică și s-a oprit de-a latul pe contrasens, în direcția de mers spre Suben.

Șoferul și pasagerul din dreapta, tot un cetățean român de 32 de ani, au fost răniți și transportați de urgență la Spitalul din Wels. Autostrada a fost închisă complet pentru îndepărtarea resturilor de pe carosabil.

Un șofer de 22 de ani din Bavaria nu a observat că traficul este sistat și a intrat în plin în camionul care staționa în fața lui. Acesta a fost proiectat în alte trei autovehicule. Astfel, alți trei șoferi au ajuns la Spitalul din Wels.

Din cauza celor două incidente rutiere s-a format o coloană de masini de opt kilometri. Poliția locală a reușit să fluidizeze traficul abia după două ore și jumătate. (I.D)

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră