A ținut sub teroare un oraș întreg, aproape un deceniu. Unul dintre cei mai de temut violatori în serie, ELIBERAT

28 Iul 2015
A ținut sub teroare un oraș întreg, aproape un deceniu. Unul dintre cei mai de temut violatori în serie, ELIBERAT
Unul dintre cei mai de temut violatori în serie din Suedia, care, timp de aproape un deceniu, a ținut sub teroare un oraș întreg din nordul țării, a fost eliberat azi din închisoare, scrie thelocal.se.
 
Niklas Lindgren, cunoscut și sub denumirea de "Omul din Haga" ("Hagamannen"), a fost închis în 2006, după ce a fost găsit vinovat că a violat mai multe femei între 1999 și 2005.
 
În două dintre cazuri, Lindgren a încercat chiar să-și omoare victimele.
 
Vestea eliberării lui Niklas Lindgren îi îngrijorează pe locuitorii din orașul Umeå, acesta ispășind două treimi din pedeapsa de 14 ani de închisoare.
 
"Îmi amintesc cum era în perioada în care acționa. A fost oribil. Gândiți-vă la toate posibilele victime cu care se întâlnea pe stradă în fiecare zi", a declarat Thomas Aghester, din Umeå, pentru tabloidul Aftonbladet.

Lindgren a terorizat orașul Umeå timp de șapte ani, până la arestarea sa în luna martie 2006, după ce poliția a primit un pont anonim legat de identitatea sa. 
 
Violatorul a fost forțat să dea o probă de ADN anchetatorilor, și, după ce, inițial, a negat crimele, în cele din urmă le-a recunoscut.

Alte stiri din Externe

Ultima oră