A fugit în pielea goală de incendiul din Dubai

01 Ian 2016 | scris de Sorin Anghel
A fugit în pielea goală de incendiul din Dubai

"Hotelul Address din Dubai a luat foc în urmă cu câteva minute şi e cuprins de flăcări în momentul ăsta, e panică totală. Invitat la un eveniment şi cazat în hotelul respectiv, promotorul Eduard Irimia, dar şi mai mulţi cetăţeni români, au reuşit să fugă pe scările de urgenţă, însă situaţia este gravă din cauza haosului creat. Cauza nu a fost confirmată şi nici nu au fost raportate până în prezent victime", a punctat, pe Facebook, Alin Huiu, Media & Communications Manager Superkombat.

Nicolae Cristescu a fost surprins dezbrăcat de incendiul din Dubai şi a povestit pentru Pro TV prin ce a trecut. A rămas fără paşapoarte, bani sau ochelari, dar nu şi-a uitat telefonul mobil. “Apartamentul nostru era în flăcări. Apartamentul de lîngă noi a ars complet. Abia am reuşit să fugim dezbrăcaţi şi fără pantofi. Soţia şi fetiţa erau în pijamale. Acum sîntem la alt hotel, abia azi dimineaţă au reuşit să ne cazeze. Nu avem nimic! Paşapoarte, acte, bani, toate au rămas în hotel. Am venit pentru două săptămîni, 16 zile, am avut 6 geamantane. Sînt nişte probleme urgenţe, chiar dramatice. Soţia şi fetiţă au -10 la ochelari. Ochelarii au rămas în cameră şi practic ele nu văd nimic! Nimeni nu ne ajută cu nimic, parcă sîntem ai nimănui. Am stat pînă la 6 dimineaţă în faţă hotelului, a ars încontinuu. A plecat de undeva de jos totul, de la bucătărie şi s-a extins extrem de repede pînă la ultimul etaj. Îmi doream să am sărbători fericite după un an de muncă. Am venit şi eu cu familia să stăm două săptămîni, să ne relaxăm, să ne simţim bine. Toate costumele şi tot ce am avut, totul a rămas acolo. Nu ştiu dacă se mai poate salva ceva. Sînt 6 geamantane pe care le-am avut cu noi. Eu am un alt stil, nu mă îmbrac sport. Am avut mai multe costume. Copiii plîng încontinuu. Şi soţia şi fetiţa sunt în stare de şoc. A fost un şoc să fim înconjuraţi de flăcări, să fugim peste tot şi să coborâm scările în acelaşi timp cu zeci, poate sute de oameni pe o scară foarte îngustă. E proaspăt în mintea noastră şi ce s-a întîmplat la Colectiv. Ne-am speriat foarte rău, am trecut printr-o spaima uriaşă", a spus Cristescu, conform PRO TV.

Nu doar Irimia şi Cristescu se află în Dubai. Tot acolo au petrecut la noaptea dintre ani fotbaliştii Marius Alexe, de la Kardemir Karabükspor, Ionuţ Filip, de la Steaua Bucureşti, şi Cezar Lungu, de la Dunărea Călăraşi. Cei trei şi-ar fi dorit să meargă la petrecerea de Revelion la Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, dar au renunţat la idée chiar ieri din cauza aglomeraţiei din zonă, cu câteva ore înainte de izbucnirea incendiului. Între Burj Khalifa şi hotelul ce a ars aseară nu sunt mai mult de o mie de metri.Tot în Dubai se află şi handbalistul Ionuţ Săulescu. Acesta a putut vedea de la fereastra locuinţei în care se află flăcările care au pus stăpânire pe hotelul Address.

Alte stiri din Externe

Ultima oră