Udrea: “Visez la cătuşe roz, cu pufuleţ pe ele”

12 Mai 2015
Udrea: “Visez la cătuşe roz, cu pufuleţ pe ele”
Exasperaţi de condiţiile, cităm, inumane, am închis citatul, din arestul Poliţiei Capitalei, Udrea, Cocoş et. Comp. au decis să investească masiv în lucrările de renovare ale acestuia. “La camera de luat aer liber sînt pereţii scorojiţi şi nu te poţi uita pe geam”, s-a plîns Udrea imediat ce a părăsit sordida insituţie. “Este inadmisibil, sînt condiţii de secol paişpe şi mai devreme, dacă e să ne luăm după aprecierile arheologilor”, a remarcat ea, prefăcîndu-se că nu ştie în ce condiţii de lux trăieşte majoritatea copiilor din această Romȃnie care-i repugnă. “Eu aşa ceva n-am văzut de cînd mama m-a făcut”, s-a mai plîns ea în direct la un post de televiziune prietenos cu şmenarii.

După această scurtă introducere, în care domnia-sa a vrut să ne… ăăă... bage în atmosfera de basm din arestul Capitalei şi, de asmenenea, după o scurtă pauză de publicitate, Udrea a adus o veste bună pentru toţi infractorii de drept comun ai Romȃniei: “Fiind şocată de ce am văzut şi am trăit acolo, am decis să investesc în recondiţionarea totală a arestului Poliţiei Capitalei”, a spus ea, de la balconul sufletului ei înalt şi, cu deosebire, după ce şi-a întins părul cu placa.

“Astfel”, a adăugat ea, “toate celulele vor fi dotate cu travertin şi instalaţii sanitare de ultimă generaţie, cu jacuzzi şi, în mod firesc, cu aer condiţionat. Vor fi sparţi pereţii şi chiar unii pereţi despărţitori, pentru a se obţine celule mai mari, demne de un demnitar. Gratiile vor fi înlocuite cu geam d-ăla care nu se sparge şi prin care nu se vede nimic. Fiecare arestat preventiv va avea o maseuză drăguţă care să-i întreţină muşchii pe toată perioada arestului. La cantină se va găti după un meniu personalizat, fiecare ce vrea, nu ce vrea arestul Poliţiei să ofere, că nu e după el aici. Fiecare gardian va fi instruit pentru a oferi servicii de room service, iar geamurile alea care nu se sparg şi prin care nu se vede vor fi acţionate de o telecomandă, care le va face să gliseze încet, astfel încît să nu irite creierii şi aşa încordaţi ai arestaţilor preventiv”, a spus aceasta.

Udrea a mărturisit de asemenea că se gîndeşte la o trupă de muzicieni care să vină să cînte şi, de ce nu, să încînte urechile arestaţilor, făcîndu-le acestora viaţa mai uşoară, că şi aşa, spune ea, sînt frustraţi de atîtea şi atîtea interdicţii. “N-am uitat de amenajarea spa-urilor şi a sălii de sport şi nici de un băruleţ la care să mai ciocnim cîte un fresh de portocale, în timp ce ne organizăm strategia de apărare împreună nu doar cu avocaţii noştri, ci şi cu ceilalţi infractori prieteni implicaţi în dosarul nostru.

De asemenea, pentru arestaţii cu interese culturale se va amenaja o bibliotecă de cîteva zeci de mii de titluri, pe care o vor putea accesa si digital, fiecare din celula lui. Din oferta editorială nu vor lipsi titluri precum “Cum să scapi de puşcărie în zece paşi”, “Cinci căi de succes pentru evitarea detenţiei la infractorii penali”, ultimul best-seller al lui Traian Băsescu: “Cum să furi de la stat fără să te prindă - reţete sigure şi încercate, cu poze” sau mai noul “Infractorii penali se dezbracă de secrete”, scrisă de Sorin Ovidiu Vîntu.

“Atunci şi numai atunci cînd arestul Poliţiei Capitalei fi-va complet renovat să aibă pretenţia să vină să mă aresteze”, a mai spus Udrea, care a încheiat apoeotic: “Visez la nişte cătuşe roz, cu pufuleţ pe ele”.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră