O urîtă în grădina lu’ Doamne-Doamne: “Dumnezeu permite violul femeilor non-musulmane”!

31 Ian 2016 | scris de Luiza Moldovan
O urîtă în grădina lu’ Doamne-Doamne: “Dumnezeu permite violul femeilor non-musulmane”!
Deci, pe lîngă faptul că e foarte urîtă şi nimeni n-ar viola-o, doamna Suad Saleh are o competenţă încă şi mai mare: ea e profesor la Universitatea la Al-Azhar, în Cairo. 
 
C'est a dire, ea comunică minţilor încă bune de modelat ideile creţe pe care şi le-a băgat şi ea însăşi, în capul ei, pe cînd era o tînără şi urîtă studentă musulmană. 
 
“Poţi să violezi în voie femeile non-musulmane, dacă sînt prizoniere de război, şi care, odată capturate, devin proprietatea ta. Ca să le umileşti, trebuie să devină proprietatea unui şef de război musulman, care poate să profite de ele ca de propriile lui soţii”, a explicat Suad Saleh pentru canalul de televiziune Al-Hayat TV. 
Ȋn argumentaţia ei, Saleh mai spune că violul e autorizat şi legitim în timpul războaielor dintre musulmani şi duşmanii lor, în special Israel. 
(Bine, că nu-mi imaginam un război între musulmani şi prietenii lor!) 
 
După ea, violarea femeilor israeliene e acceptabilă şi încurajată în Islam. 
 
Dar asta nu e tot! Avem şi un bonus! Ȋţi prezentăm argumentaţia doamnei Saleh, care spune că e şi păcat de musulmani, zău aşa, să apeleze la asiatice pentru sex, pe cîtă vreme tot ce le trebuie e chiar sub nasul lor, anume prizonierele de război!
 
Acum cîteva luni citisem o ştire al cărei titlu mi s-a tatuat pe creier: “Am fost violată de 30 de ori şi e doar prînzul! Vă implor, bombardaţi-ne!”, era sms-ul disperat al unei prizoniere de război care, prin manevre numai de ea ştiute, reuşise să pună mîna pe un telefon. 
 
Aş fi foarte curioasă s-o văd şi eu pe Saleh asta prizonieră de război. 
 
Ȋntinsă pe jos, alături de alte prizoniere de război, într-o sală de sport dintr-un liceu dezafectat, încercînd să se eschiveze fără drept de apel atunci cînd un cretin din ISIS vine de la instrucţii, noaptea pe la douăşpe, şi care, după ce mănîncă, se duce în sala aia enormă în care stau prizonierele de război, o alege pe ea (deoarece e foarte întuneric şi nu vede că e urîtă cu spume), o violează în voie, ca porcu lobotomizat, pînă nu mai poate, pînă devine o legumă. 
 
Ea, nu porcu. Şi scenariul ăsta să se repete în fiecare zi şi-n fiecare noapte, oră după oră, pentru că, dacă e prizonieră de război, pot să te violeze mai mulţi, după cum li se pune pata pe tine, să te umilească pînă ajungi să-ţi doreşti să fii bombardată. 
 
Creştinii prezenţi în Egipt au reacţionat la spusele proastei, dar degeaba. Mai mulţi şeici şi personalităţi religioase au apărat-o pe idioată.  
Sărmana creatură! 
 
LATE EDIT: Tot timpul, cît am scris textul ăsta, mi-a stăruit în minte bancul ăla celebru: “De unde vine lîna pură virgină? De la oile urîte!”
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră