ȘOCANT! Breaking-News CULTURAL la RTV!

15 Feb 2016 | scris de Luiza Moldovan
ȘOCANT! Breaking-News CULTURAL la RTV!
N-o să-ți vină să crezi ce s-a-ntîmplat cu puțin în urmă la România TV! 
 
Pentru prima dată în istoria mondială a televiziunii, postul din Casa Scînteii a făcut un breaking-news cu o știre culturală! 
 
Imaginile șocante s-au petrecut în urmă cu puțin timp și au lăsat cu gura căscată mai mulți telespectatori care, în mod cu totul și cu totul incredibil, au dat buzna la evenimentul anunțat, ”Mașina Timpului 6 la Palatul Șuțu”!
 
Acum, Palatul Șuțu se dovedește, iată, ce frumos ne exprimăm, neîncăpător pentru torentul de lume venit la evenimentul anunțat de breaking-news.
De altfel, la eveniment și-a făcut apariția și intelectuala aia de Dorobanți, Tonciu #numaiștimcum, care a mărturisit în exclusivitate pentru noi că abia așteaptă să vadă „despre ce mașină a timpului este vorba cu adevărat”.
 
„Am văzut la RTV acest breaking-news cultural și am venit și eu ca să văd despre ce mașină e vorba. Cred c-o să mi-o rezerv dac-o să-mi placă.
 
Pentru că eu urmăresc evenimentele culturale îndeaproape. Am fost și la ROMEXPO de cîteva ori!”, a spus aceasta. 
 
La rîndul ei, Sînziana Buruiană a anunțat că degeaba și-o rezervă Tonciu, pentru că ea deja a cumpărat-o și o să cumpere și „Mașina Timpului 7”, dacă se enervează. 
 
Cele două intelectuale avide de cultură au apărut în același timp la evenimentul de lansare a #MașiniiTimpului6 și s-au certat care să intre prima pe poartă. 
 
Pînă la urmă, Tonciu a cîștigat, deoarece are țîțele mai mari și, prin urmare, ea a intrat prima. 
 
„Sîntem de-a dreptul uimiți de anvergura pe care a luat-o acest biet breaking-news cultural”, a spus un producător obscur din RTV, „avem de gînd să continuăm cu alte și alte breaking-news-uri culturale, pentru că văd că asta aduce audiență! În plus, anunțăm cu mîndrie publicul nostru avid de cultură că azi am avut un milion de vizitatori unici pe site, ceea ce e, zicem noi, destul de bine”, a mai spus acesta.
 
La rîndul ei, televiziunea din Panduri, Digi TV, anunță programe-șoc de cultură și groază, axate în special pe groază. Și pe cultură. Dar și pe groază.
 
Pe o groază de cultură. 
 
„Ne dăm cu pumnii-n gură/ Că nu avem cultură”, a spus, ca un intelectual, un producător de știri din cadrul televiziunii, care a adăugat că are de gînd, ca, dacă nu există într-o zi un eveniment cultural de breaking-news, să-l inventeze. 
 
De altfel, chiar acum, Digi TV titrează: „Șoc și groază: Începe Săptămîna Brîncuși la Teatrul Radiofonic!”.
 
Ăăăă... scuze.... „la Radio România Cultural!”
 
 
 
 
 
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră