ȘOC ȘI GROAZĂ! Membri ISIS identificați în Partidul Dreptății Sociale!

18 Mai 2016 | scris de Luiza Moldovan
ȘOC ȘI GROAZĂ! Membri ISIS identificați în Partidul Dreptății Sociale!
Motto: „sînt un om care pot să strîng multă lume intelectuală” (Vanghelie)
 
Scene de coșmar s-au petrecut recent în Partidul Dreptății Sociale, acolo, unde mai mulți intelectuali de marcă sînt suspectați c-ar fi membri ISIS. 
 
Sub acoperire! 
 
Adevărul a ieșit la suprafață datorită și numai datorită vigilenței fără egal a președintelui interimar Marean Vanghelie, care a ținut să sublinieze că, deși nu e un lider important al acestei țări, poate să strîngă mulți intelectuali de marcă: 
 
„Sînt un om care pot să strîng multă lume intelectuală, multă lume cu influență pozitivă care pot să facă ceva”, a spus Vanghelie prin aprilie și bine a făcut. 
 
Am discutat și noi cu femeia de serviciu de la partid, care a dezvăluit în exclusivitate pentru noi că a identificat un membru ISIS care sigur era membru ISIS, întrucît nu se vedea pe el că era membru ISIS și deci clar era membru ISIS. 
 
Potrivit femeii de serviciu, „un membru ISIS adevărat e membru ISIS adevărat doar cînd nu se vede, că dacă se vede poți să te ascunzi și atunci el pe cine mai sare-n aer?”, lucru perfect valid, de-aia l-am și reprodus aici, în aceste rînduri de mare... ăăăă... în aceste rînduri de mare. 
 
„Era și intelectual pe lîngă că era membru ISIS, pentru că, la noi, la partid, numai intelectualii are voie, maică, domnu Vanghelie nu aprobă pe oricine, că domnu Vanghelie are ștaif”. 
 
„Cred că știu despre cine e vorba”, ar fi comentat un alt intelectual care a ținut să precizeze că vrea să rămînă anodin... ăăă...... scuze... anonim. 
 
„Încă nu vreau să fac speculații dar, orișicît, mai mult ca sigur că el e acel membru ISIS. Dar eu l-am văzut pe unul pe care nu-l știam la baie și era clar că era membru ISIS, că, na, am experiență de viață!”.
 
Vă întrebați, poate, de ce ar vrea un membru ISIS să se infiltreze fix în Partidul Dreptății Sociale, al cărui președinte interimar e Vanghelie. 
 
Și noi. Singura posibilitate de răspuns ar fi: ete d-aia.
 
Cu cît un organism politic e mai important, cu atît mai mult vor membrii ISIS să se infiltreze prin rîndurile lui, să facă spionaj, ca să se ia după ei, să-și îmbunătățească.... ce tre să-și îmbunătățească. 
 
„Da vouă chiar nu vă e frică?”, ne-a retezat-o femeia de serviciu, care a zis că-i e și frică să mai apuce găleata de mîner, că dacă-i explodează mopul? 
 
„Eu vin cu teroarea-n suflet la serviciu și vouă vă arde de speculații de un leu!”, ne-a certat aceasta, pe bună dreptate.
 
Se pare, însă, că alți membri ISIS au fost identificați și printre parlamentari. 
 
Potrivit spuselor liftierei, aceasta a dus cu liftul mai mulți parlamentari suspectați c-ar avea legături cu ISIS, întrucît vorbeau maghiară, „și, deci, se ascundeau de mine să nu-nțeleg eu și să mă prind, dar eu m-am prins, că-s fată deșteaptă”. 
 
Tot liftiera spune că aceștia cară genți diplomat voluminoase, „care în mod sigur conțin dinamită. 
 
M-aștept să se detoneze un parlamentar de fiecare dată cînd intră unul în lift. 
 
Nu vă dați seama în ce stress lucrez!”, și-a dezvăluit aceasta temerile. 
 
„Dacă se urcă vreun parlamentar și se detonează cu mine-n lift? Hă?”, a izbucnit aceasta. 
 
„Nu se detonează, doamnă, nimeni, stați liniștită, unde-ați mai auzit parlamentar să se autodetoneze? Ați înnebunit la cap???”
 
„Nu, dar dacă sînt membri ISIS?!?”. „Nu se detonează, doamnă, nimeni! Stați liniștită! Nu aici și nu vreun parlamentar”.
 
    
 
 
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră