ŞOC DAR, MAI ALES, GROAZĂ! O mînă de planete băsiste dau ca sigură cîştigarea alegerilor pentru Primăria Capitalei de către Traian Băasescu!

01 Apr 2016 | scris de Luiza Moldovan
ŞOC DAR, MAI ALES, GROAZĂ! O mînă de planete băsiste dau ca sigură cîştigarea alegerilor pentru Primăria Capitalei de către Traian Băasescu!
Am citit pe linked-in un articol de m-au trecut toate apele. 
 
Un astrolog dă drept sigură, dar absolut sigură, cîştigarea alegerilor pentru Primăria Capitalei de către… tantaneee…. Băsescu Traian. 
 
Băi, deci nu, deci nu! Deci nuuuu! Nu mai pot cu Băsescu, nu mai suport cu Traian.
 
Există o categorie importantă de năuci, printre care mă număr, care nu mai suportă să-i audă nici numele, să i-l tasteze ce să mai zic. 
 
Traian Băsescu din nou, deci DIN NOU, primar al Capitalei! 
 
Omul suferă clar de boala şefismului. Dacă ceea ce zice astrologul de pe linked-in e adevărat, atunci, mă duc să mă arunc în Dîmboviţa. 
 
Dar, nu, că ştiu să-not, mă arunc de pe clădirea Primăriei Capitalei, în semn de protest faţă de predicţiile astrologice. 
 
UItaţi ce spune domnul astrolog: că cică în 5 iunie, cînd or să aibă loc alegerile, or să fie nişte “aspecte extraordinare”, care arată “că nu poate pierde sub nici o formă Primăria Capitalei”. 
 
Că, cică la astrolog, sînt patru direcţii mari, care indică în mod cert că omul o să ia Primăria. 
 
“Pluto (obţinerea unei poziţii de putere), Luna (reuşită în carieră) dar mai ales Marte-Mercur şi Mercur ascendent” (pana mea, cît înţelege stimatul cititor atîta înţeleg şi io!) “arată clar că va cîştiga fotoliul de primar general fără probleme. 
 
Păi dacă totul ţine de o conjunctură astrală, atunci eu zic să schimbăm Universul, să aşezăm altfel planetele pe cer. 
 
Să le aşezăm astfel încît să candideze un tip onest (ahahahahaaaaa) şi care să nu fure (hahahahahahahaaaaa!!!) şi care să fie implicat cu adevărat în proiectele de dezvoltare a Bucureştiului (hahahahahaha, ahaha!, ce-am mai rîs, ce m-am mai dixtrat!). 
 
Şi. Dacă-i adevărat ce spune Pluto cu Mercur şi cu ăia, eu, ca cetăţean al Bucureştiului, născut, crescut şI, poate, cine ştie, chiar şi mort, într-o bună zi, în Bucureşti, am să protestez faţă de conjuncturile astrale care-i ajută numai pe netoţi să acceadă în diverse locuri influente. 
 
Carevasăzică o mînă de planete băsiste şi ordinare dictează în Bucureşti!  
 
Dac-am ajuns să ne zică Pluto cu cine să votăm… gizăs! 
 
Să sperăm totuşi că nu e decît o poantă proastă a unui astrolog pe linked-in. 
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră