SENZAȚIONAL! Un elvețian a fost prins la furat într-un mall din București!

07 Mar 2016 | scris de Luiza Moldovan
SENZAȚIONAL! Un elvețian a fost prins la furat într-un mall din București!
Stare de alertă azi-dimineață, într-un mall din București, cînd un elvețian a fost prins cu mîna-n geanta unei doamne. „Nici nu-mi dădusem seama, omul era foarte abil”, a declarat doamna speriată, care, la rîndul ei, fugise cu pensia soțului, bolnav în stare terminală. 
 
Elvețianul a fost prins datorită vigilenței profesioniste a omului de la pază, care a acționat în mod eficient, imobilizîndu-l pe nemernic. 
 
Bazele poliției au arătat că anul trecut, elvețianul mai fusese condamnat în Nigeria, unde fusese prins la cerșit. 
 
„Nu mă descurc cu banii”, a declarat elvețianul, care a mărturisit în exclusivitate pentru noi că a fost nevoit să se prostitueze cu cocalarii pentru a-și face rost de o bucată de pîine. 
 
„N-am! Dacă n-am, n-am, vorba lu' Moromete, a spus elvețianul”, care a demonstrat, prin această frază că are cunoștințe, măcar vagi, de literatură română. 
 
Elvețianul a mai povestit că el n-are ce face în țara lui, că economia elvețiană merge foarte prost, că salariile au scăzut iar piața locurilor de muncă e dominată de dealeri de joburi de cea mai joasă speță.
 
„Trebuie să mă trezesc la unșpe dimineața să mă duc la seminarii și workshopuri gratuite”, a spus elvețianul deznădăjduit! 
 
„Îți dai seama prin ce trebuie să trec la mine-n țară? Să mă dau jos din pat pentru workshopuri de leadership? Da' ce cred ei că sînt eu? Da' chiar așa? 
 
Eu nu vreau să fiu leader, eu vreau să fiu follower! Vreau un seminar de followership, nu unul de leadership”, a mai accentuat elvețianul, săturat de atîția lideri. 
 
Într-adevăr, această problemă a leadershipului o avem și noi, aici, în România. 
 
Toată lumea vrea să fie lider, nimeni nu mai vrea să mai fie follower, drept pentru care, cînd ieși pe stradă, dai numai de lideri în stînga și-n dreapta. 
 
Pe site-urile de socializare toată lumea te invită să urmărești pe cîte cineva, lucru care-i convine de minune elvețianului nostru, care vrea doar să follow, nu și să lead.
 
„Vreau să stau în România, sper să nu mă dea afară din țară doar pentru c-am încercat să jefuiesc o doamnă într-un mall!”, a spus elvețianul, care a spus că n-are nici o problemă să le dea follow la români, care sînt neam de lideri prin excelență. 
 
„Nu pot și nu vreau să mă întorc înapoi în Elveția”, a mai spus, plîngînd, elvețianul, care a promis să se potolească, să nu mai iasă la furat prin malluri și să-și caute un job la o shaormerie de cartier, plătită cu 150 de euro pe lună, zece ore pe zi, trei uichenduri muncite pe lună, cu posibilități de lucru peste program.  
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră