Şocant! Un bărbat a născut pui vii!

06 Feb 2016 | scris de Luiza Moldovan
Şocant! Un bărbat a născut pui vii!
Este ştirea serii, doamnelor şi domnilor, într-adevăr, ştirile curg de la o paternitate particulară al cărei nume, evident, nu-l putem divulga! 
 
Acesta a născut, acum cîteva minute pui vii care chirăie şi sînt nemulţumiţi, adică aşa cum trebuie să fie un pui viu. C-aşa zice babele că e bine ca puii vii să chirăie şi cine sîntem noi să ne punem cu babele?
 
Acum, tînărul tătic a fost retras în rezerva lui, unde este îngrijit de patru asistente tinere şi frumoase dar mai ales profesioniste. Fiecare-i pansează rănile, i le suturează,îi mai pune cîte o d-aia din care curge vitamine şi minerale. 
 
“Pacientul acuză dureri de cap dar astea sînt inerente. E de la anestezie, i-a greşit-o doamna anestezist, i-a băgat ca la bou şi cînd colo el era doar un viţel. 
Glumesc, desigur. Trebuie să ne pregătim pacientul pentru prima alăptare”, spune o asistentă care e foarte nerăbdătoare să-i mai sutureze ceva pacientului, “pe mine vă rog să mă scuzaţi”. 
 
O altă asistentă e şi ea prinsă cu altele: “Eu trebuie să-i şterg operaţia de cezariană, ca să nu se infecteze, ştergîndu-i pătrăţelele de pe burtă pacientului. 
Deci tînărul tătic este pe mîini bune, să-nţegem. 
 
Să ne îndreptăm acum atenţia spre mamă, care e deja beată, cu ţuica-n braţe, celebrînd naşterea puilor ei vii. 
 
“Bună seara, vedem că deja sărbătoriţi!”. Da, “sînt extrem de fericită pentru acest eveniment din viaţa mea, sper să nu fie doar prima pereche de pui vii pe care-i naştem, eu îmi doresc la cît mai mulţi pui vii posibili”. 
 
“Vorbeşte pentru tine!”, a strigat, disperat, tînărul tătic din camera de alături, care, sub asediul progesteronului, plînge încontinuu. 
 
Mama ne face semn că nu e după el şi mai ia o duşcă de ţuică, fiind foarte mulţumită de menirea ei pe pămînt. 
 
“Da. Să fii mamă e foarte interesant. De fapt, nici n-am internalizat bine. O să mă duc acasă, o să-mi pun un film pe internet şi o să mă gîndesc la asta”, a spus ea, adăugînd c-o să sune la o firmă de catering să-i aducă o supiţă tăticului, care trebuie să consume multe lichide, ca să aibă lapte. 
 
“Nu e drept!”, a ţipat, de dincolo, tînărul tătic, legat cu branula de chestia aia care atîrnă de lîngă pat. 
 
“Da cine spune că ceva drept pe lumea asta?”, spune mămica, după care-şi cheamă un taxi de pe aplicaţie. 
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră