Oprea: „Dacă-mi dau demisia cine mai mă ia o dată?!?”

26 Oct 2015
Oprea: „Dacă-mi dau demisia cine mai mă ia o dată?!?”
 Subsemnatu Gabriel Oprea care am apărut şi la televizor, care mă ştie lumea, aş doriii să fac o speculaţie dacă se poate una mică, că mam săturat de toate cîte mi-a citit alţii despre mine, că aşa şi pe dincolo, aşa că mai bine zic io, de la prima mînă. Da, am fost în maşină cu două femei, la momentu producerii nefericitului incident rutier da refuz să accept ideea, cum sa spus de mai multe ori, că ele era blonde, nu, era decît brunete, deoarece consilierele mele e toate închise la păr, că num plac blondele, că e proaste. Şi deci vă rog să nu vă supăraţi dacă intervin da am simţit că trebuie să intervin, ca să să ştie foarte bine pentru memoria viitorului şi pentru derularea anchetei.

2. dacă pot să zic aşa, ar fi vorba de faptu că io naş beneficia şi io de coloană. Da de ce io să nu beneficiez de coloană? Am şi io deptu la o coloană, cum are toată lumea, decît că a mea e o coloană vertebrală, băăăăi, nenorociţilor, băi animalierilor care nu vă mai ajunge spaţiu virtual la cîtă dejecţi am putut să citesc despre mine.

3. nu este adevărat că maşina mea n-ar fi oprit în momentu nefericitului accident, decît că am oprit şi am mers mai departe, neconsiderînd necesar să mă opresc din cauza la toţi poliţiştii care dă în gropi. Ce să le fac io dacă dă în gropi? Să ocolească gropile mai cu atenţie data viitoare şi aia e.

4. nu este adevărat, cum sa speculat la presă, că avem gropi în asfalt. Gropile sînt la voi în suflet, băi, jegoşilor care nu vă mai vedeţi de lungu nasului sau cum e expresia aia.

5. ştiu, am apărut întro poză alături de consiliera mea care o stimez pentru calităţile ei deosebite şi competenţa care o recomandă cu căldură. Ştiu, repet şi spun, că mi-a pleznit nasturele din mijloc de la sacou în timp ce făceam poză, asta înseamnă că nam bani de alt sacou, că io sînt bugetar şi mă plăteşte din banii statului şi n-am şi io un sacou mai lat în umeri da promit că-l dau p-ăsta la modificat la următoru salariu.

6. nu este adevărat că nu-mi dau demisia. eu deja chiar mi-am dat demisia, alte animale îşi imaginează că nu-mi dau demisia, io stau cu demisia pe masă şi decît să-mi spuneţi şi mie ce să trec la motivaţie, că nam nici o idee, că nu există aşa ceva în formularu tipic pentru darea demisiei. Deci spuneţimi ce să trec acolo şi io îi pun data şi mi-am dat demisia.

7. Şi nu mai cobiţi atîta, că unde-mi mai găsesc io job dacă-mi dau demisia acuma? Hăăă? Că nu mai mă angajează nimeni acuma. Şi aşa, la ce greu se găsesc joburi acuma, tre să fii prost ca să-ţi dai demisia.

Cu respect, Gen. Oprea.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră