Udrea, evenimentul monden al anului. „Se mărită Nuţi a mea, nu ştiu Doamne ce-i cu ea!“

03 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
Udrea, evenimentul monden al anului. „Se mărită Nuţi a mea, nu ştiu Doamne ce-i cu ea!“

 

Diva blondă mai are o dorinţă: să devină mamă și să aibă gemeni. „În viaţa mea eu am fost părăsită, nu am plecat din relaţii“,  a adăugat Elena Udrea. Aceasta susţine că nu este foarte pretenţioasă în relaţii, însă sunt câteva motive pentru care ar renunţa la un bărbat: "Poate nu ştiu, lipsa de respect şi lipsa de umor. Şi lipsa de umor, dar cum cu tristeţea eu m-am obişnuit, aşa că n-ar fi cel mai greu lucru de suportat. Poate şi lipsa umor că trăim până la urmă într-o lume care este din ce în ce mai supărată şi mai îngândurată e bine ca măcar acasă să ai pe cineva care are umor“, a declarat Elena Udrea. 

Criticată de unii. Adulată de mulţi. Visată de cei care îi stăteau prin preajmă şi complimentată cât era ziua de lungă. Alţii i-au mărturisit, la scenă deschisă, dragostea, una aşa platonică, în timp ce pentru alţii, admiraţia pentru diva blondă rămânea undeva sus, nemărturisită: ochii văd, inima cere, dar... Mâini sărutate pe bandă rulantă, coafuri ce n-a văzut Parisul, tinute una şi una, cochetărie şi extravaganţă. Considerată de unii blonda irezistibilă de la Cotroceni, Elena Udrea a cunoscut, în aceşti peste 11 ani, de când a apărut pe scena politicii, mărirea, dar şi decăderea. 

CITIŢI ŞI: Săraca fată bogată. Mărirea şi decăderea Elenei Udrea

 

Elena Udrea: credinţă, spovedanie şi iertare 

Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre credinţă, spovedanie şi iertare. Fostul ministru a vorbit, într-o postare plină de pioşenie că „prin spovedanie ne eliberam de toate nelinstile, regretele, mustrarile de constiinta, care ne fac rau pentru ca ne intuneca sufletul si viata“. Ştie doamna Udrea ce ştie! Citiţi şi învăţaţi! Domnia-sa şi-o fi recunoscut toate greşelile în faţa procurorilor?

„Fiind a opta marti din novena de rugaciuni si Post catre Sfantul Anton, celor care ati reusit sa faceti fata ispitelor si sa ajungeti pana aici, vreau sa va reamintesc sa faceti dar de paine astazi. Adica sa oferiti paine sau covrigi, cel mai bine celor care au nevoie.

Sunt sigura ca daca v-ati rugat cu credinta, ati tinut Post si ati fost buni cu ceilalti, deja dorinta dvs. s-a implinit ori aveti semne ca se implineste. Aceasta este puterea rugaciunii facute cu credinta.

Meditatia propusa astazi este despre cinstea pe care credinciosii trebuie sa o arate Sfintei Fecioare Maria, ca celei care L-a nascut pe Iisus, Dumnezeul nostru si care ne apara pe toti cei ce cu credinta ne rugam Lui si chemam numele ei in ajutor si despre rolul benefic al spovedaniei. Prin spovedanie ne eliberam de toate nelinstile, regretele, mustrarile de constiinta, care ne fac rau pentru ca ne intuneca sufletul si viata.

Se spune ca greseala recunoscuta, este pe jumatate iertata. La fel, pacatul marturisit, ne aduce iertarea, pentru ca ne elibereaza de tensiune si ne da linistea de care avem nevoie pentru a fi fericiti.
Voi cand v-ati recunoscut greselile ultima data? Cand v-ati cerut iertare celor fata de care ati gresit? Cand v-ati spovedit?“, ne sfătuieşte Udrea.

 

 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră