Mazăre citeşte ca minerii

15 Apr 2015
Mazăre citeşte ca minerii
Premieră absolută în universul concentraţionar din arestul Capitalei! Pentru că nu poate să citească la lumina beculeţului din celulă, Radu Mazăre i-a cerut fiului său să-i aducă o d-aia de miner, cu lampă în dotare (înţeleg că se cheamă lămpaş). Premiera are cel puţin două aspecte emblematice pentru statutul intelectual al ocupanţilor din arestul Capitalei. Unii sunt intelectuali, alţii nu sunt intelectuali.

Cine şi la cine a mai pomenit aşa ceva, să se ceară lămpaş pentru lectură în arest?!? Nici măcar Vanghelie, ca să citească almanahe, n-a simţit nevoia, după o lună de arest, să ceară bec pentru citit! Radu Mazăre, prin simpla lui prezenţă, a ridicat nivelul intelectual al reţinuţilor din Arest, că aşa e el. Ne gândim, prin asta, la introducerea lămpaşelor de miner în toate secţiile de poliţie ale ţării.

Asta are şanse să devină un brand. De ce nu s-ar debranşa Arestul Poliţiei Capitalei de la Enel şi de ce n-ar face, astfel, economii substanţiale la bugetul de stat? Şi de ce n-ar face aşa toate celelalte secţii de poliţie din ţară?

Surse demne de încredere ne-au asigurat că acest lucru a fost luat în vedere de la ultima vizită a lui Răducu şi că, deja, o echipă de experţi analizează situaţia. Doamna Udrea a luat poziţie pe această temă şi a declarat că ea dezavuează orice intenţie de întrerupere a curentului electric, pe motiv că nu mai poate să-şi facă selfie-uri cu ea ducându-şi mâna la nas, tolănită, în patul din arest, dacă are doar o liniuţă la bateria telefonului. De altfel, din exces de zel, echipa de comunicare a domniei sale a şi postat un mesaj pe feizbuc, în care susţine dreptul la selfie al individului. O echipă de avocaţi se ocupă de acest lucru.

La rândul său, Dorin Cocoş a declarat că i se rupe de curentul electric din Arestul Poliţiei Capitalei, întrucât e foarte posibil ca el să-şi continue măsura preventivă în căldura căminului conjugal. Domnul Gheorghe Ştefan a spus că el nu se exprimă, deoarece el nici propriul rechizitoriu nu şi l-a citit, darmite să mai stea acuma să citească toate prostiile, iar doamna Bica citeşte numai rugăciuni.

Este clar că o revizuire a contractului cu Enel al Poliţiei Capitalei se impune. Hai minerii!

Producătorii de lămpaşe de miner abia aşteaptă o comandă grozavă s-o trimită în Arestul Poliţiei Capitalei. Hai noroc!

Alte stiri din Editorial

Ultima oră