Mama proştilor e mereu gravidă

14 Mar 2016 | scris de Luiza Moldovan
Mama proştilor e mereu gravidă
Ştire: una a fătat un bebeluş sau doi (n-am reţinut exact) şi şi-a pus bebeluşul/ ii în frigider. Au fost descoperiţi de ăla cu care e ea, de trăieşte-n preacurvie cu el. 
 
Criminaliştii sînt şocaţi. Nici măcar ei, care au văzut atîtea la viaţa lor, nu s-au mai confruntat cu aşa ceva.
 
Sindrom post-partum? Da’ de unde? Animala-şi ascunsese sarcina deci faza cu sindromul post-partum nu se pune. 
 
Proasta aşa-nţeles ea să procedeze. Deci şi-o trage ca proasta , rămîne grea şi pe urmă ce să facă şi ea, “ia să-mi pun io bebeluşul ăsta în figider, zic, să moară de frig acolo”. 
 
Deocamdată nu se ştie dacă bebeluşul a fost băgat acolo de viu. Eu cred că da. 
 
Eu cred că proasta n-a avut tupeu să procedeze ca alea mai curajoase decît ea, care-şi aruncă bebeluşii la tomberon sau îi îngroapă în pămînt. Sau şi-i sufocă. 
Tot ce a putut ea a fost să-l bage-n frigider. 
 
Nu pot să înţeleg ce se petrece în creierul acestor #nuştiucumsălenumesc. Unde-o fi instinctul ăla matern? Faptul că mai ai şase copii acasă nu e o scuză. 
 
Acum cîteva luni, trei gemene fuseseră abandonate în maternitate de către o vacă, pe motiv că e săracă. Săracă, săracă, da-ţi arde de f.tut! 
 
Mai bine ţi-ai căuta un job, zic. Acolo, ceva, să mături în curte la unu, să dai cu aspiratoru la altu, să freci podelele la altu… ceva-ceva oi găsi tu dacă nu te duce capu. 
 
Un studiu făcut recent a relevat faptul că în mediul rural foarte puţină lume foloseşte pastă de dinţi. 
 
Nici măcar nu-mi pun problema că cineva din mediul rural ştie ce-i ăla un prezervativ. Tot ce ştiu ăştia e să se dea loviţi în aripă şi să ceară ajutor de la stat. Nu generalizez, nu asta-mi e intenţia. 
 
Ştiu prea bine că abia aşteaptă să le intre alocaţia copiilor ca să se ducă s-o spargă-n cîrciumă. O pastă de dinţi nu şi-ar lua. Copiilor o carte nu le-ar lua. 
 
Ȋn schimb, cheltuiesc drepturile băneşti (n-am găsit altă rimă) ale copiilor la cîrciumă, şi-o trag ca bezmeticii şi fac copii pe bandă rulantă. Pe urmă-i bagă-n frigider. 
 
Ar trebui ca statul să aibă un sistem de monitorizare a modului în care se cheltuiesc alocaţiile. Nu doar să-i verifice p-ăia de se dau handicapaţi şi ei n-au nimic. 
(Am auzit de unii care au pretins că au dioptrii mari şi au cerut ajutor de handicapat de la stat.) 
 
Banii copiilor sînt ai lor, adică ai copiilor,  şi, aşa puţini cum sînt, trebuie cheltuiţi exclusiv în interesul copiilor. 
 
Sper ca aia să putrezească în puşcărie. Măcar aşa sîntem siguri că nu mai face alţi copii. Bine, sper să n-aibă nici acces la camera intimă.
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră