EXCELENT! “Femeia este un mamifer dar nu este o fiinţă umană!”, spun cercetătorii saudiţi

11 Mar 2016 | scris de Luiza Moldovan
EXCELENT! “Femeia este un mamifer dar nu este o fiinţă umană!”, spun cercetătorii saudiţi
Veste extraordinară pentru femei! 
 
După ani de cercetare şi studiu amănunţit, oamenii de ştiinţă din Arabia Saudită au ajuns la concluzia că femeia este mamifer dar nu şi o fiinţă umană. 
 
Vestea a fost primită cu bucurie de femeile musulmane care, mamifere fiind, au acum dreptul de a fi adăpostite, hrănite şi chiar scoase afară din cînd în cînd, fără zgardă. 
 
Exclenta veste le-a bucurat enorm pe femeile musulmane care, deşi nu au drept de vot, au totuşi dreptul de a li se scoate botniţa din cînd în cînd. 
 
Ele vor putea fi spălate în fiecare seară sau de cîte ori vin de afară, vor fi periate şi duse la veterinar de cîte ori va fi nevoie. 
 
Nu ştim să vă spunem dacă au dreptul să se epileze dar credem că vara, cînd e foarte cald, stăpînii lor le vor rade cu maşina de ras chiar şi pe cap şi astfel vor putea să respire liniştite. 
 
Dar noutăţile nu se opresc aici. Se pare că, deşi nu acceptă faptul că ele nu sînt fiinţe umane, oamenii de ştiinţă saudiţi nu contestă faptul că acestea au coloană vertebrală!
 
Măcar la modul fizic dacă nu şi la modul metaforic. 
 
Lucrul acesta e îmbucurător, deoarece, femeile nu vor mai sta pe acelaşi nivel cu alte mamifere, considerate secundare. 
 
Ele urcă un nivel sau un semi-nivel, dar nu vor fi pe acelaşi nivel cu bărbaţii, care, s-a demonstrat ştiinţific, sînt fiinţe umane. 
 
Ȋn calitate de mamifere, femeile vor putea să bea apă din castronel, să mănînce bobiţe special făcute pentru ele, să fie îmbrăcate cu tot felul de prostii şi prostioare, pozate şi puse pe feizbuc de către stăpînii lor, oamenii. 
 
Acestea vor veni să lingă recunoscătoare mîna stăpînului, vor sta la scărpinat, se vor alinta cu stăpînii lor, dar în limitele decenţei, vor muşca mîna care le hrăneşte dar doar în glumă.
 
Dimineaţa, cînd stăpînul lor încă mai doarme, ele vor avea dreptul să sară în pat peste stăpînul lor, să dea pătura de pe el şi să-l lingă pe faţă, că adică “hai, scoate-mă şi pe mine mai repede afară”. 
 
Stăpînul lor îşi va trage înapoi pătura pe el şi va mormăI “lasă-mă-n pace” dar ele o vor trage la loc şi tot aşa, pînă cînd stăpînul va înţelege mesajul. 
Ȋn drum spre baie, stăpînul lor le va trage un şut în cur iar ele se vor da de pereţi. 
 
Se vor putea ascunde pe sub un scaun, pînă cînd le va chema stăpînul lor, care este drept şi bun şi iertător, înapoi, să le scarpine la ceafă.
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră