Dezvăluirea unui Mare Fleoşc

28 Iun 2015
Dezvăluirea unui Mare Fleoşc
Toată lumea ştie: Udrea are un gagic. Cei doi, nu-i aşa, iubiţi au fost văzuţi de paparazzi la un împinge-tava unde ciocneau bere la cupă şi se  pupau peste un linoleum aşternut peste masă. Ea avînd doi dinţi din faţă lipsă. De altfel, un paparazzo cumsecade chiar a fost anunţat de către o anumită sursă că Udrea va face dezvăluiri de fuste pe sub masa cu aşternut de linoleum şi c-ar fi bine ca el împreună cu colegii lui să afle, ca din întîmplare, marea poveste de iubire care, iată, se derulează de ceva vreme şi noi, ca nişte proşti, habar n-am avut, care noroc cu Udrea şi cu vigilenţa ei la subiectele de presă. Că altfel nimic. Udrea a stat bine la paparazzi: îmbrăcată corespunzător, îşi ţuguia buzele în mod romantic, ca o îndrăgostită lulea faţă de, nu-i aşa, “omu care a vizitat-o în arest la Poliţia Capitalei”; prin asta, vrînd, nu-i aşa, să-i bată obrazu lu Băsescu Traian Decebal Ovidiu Varză Viezure Brînză Omăt c-a vizitat-o la uşor (domiciliu) şi nu la greu (arestul Poliţiei Capitalei).

De altfel, Udrea a postat şi pe pagina ei de socializare un mesaj în care-şi dezvăluie povestea de dragoste, acum, că nu mai are încotro, acum, că paparazzi au dezvăluit-o, în urma unor… ăăăă… dezvăluiri. Ce să mai zică şi ea? Pusă în faţa faptului împlinit, a trebuit să recunoască faptul că Valentin e marea ei iubire şi că dacă noi n-o credem, n-avem decît. Ca să ne convingă, ar fi în stare să-şi ducă alesu de mînuţă la altar, numai să n-o mai asociem, pentru numele lui Dumnezeu Tatăl Ceresc, cu domnul preşedinte ex-preşedinte, care acum suferă ca un cîine turbat.

Dezvăluirile au fost cutremurătoare: fotoreporterii sub acoperire stăteau şi ei la o masă. Aparent! Căci, la un moment dat, într-un mod spontan şi surprinzător, buzele ţuguiate ale divei din Pleşcoi s-au întîlnit cu gura deschisă a tînărului Valentin, în mod evident, îndrăgostit mult peste media poporului român de, şi aici citez, “focoasa blondină”.

Doamnelor şi domnilor, ete fleoşc! Nu ştiu despre dumneavoastră, dar eu, cu inima mea mare şi bună, o cred pe cea care spune că, şi aici iar citez, “e un om care crede în dragoste”. La urma urmei, doar pentru că eşti implicată într-un mare scandal de corupţie nu se poate să-ţi amputeze iubirea, capacitatea de a iubi. Ca s-o parafrazez pe marea intelectuală, poţi pune cătuşe Elenei Udrea dar nu-i poţi pune cătuşe iubirii. Nu? Sau nu? 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră