Doi se ceartă...

00 0000
Doi se ceartă...
Odată cu naşterea Alianţei PNL-PD putem vorbi de startul campaniei electorale. Cu totul altfel se vor comporta de azi înainte partidele aflate în cursa electorală. Simplele declaraţii de presă, cuvântările din Parlament, iniţiativele legislative, strategiile vor fi altfel decât până acum, mult mai tranşante, decisive, agresive chiar.
Războiul principal o să fie dus, se putea altfel, între PSD şi nou-înfiinţata Alianţă PNL-PD.
Dacă până mai ieri cele două partide s-au zbătut pentru a-şi rezolva frământările interne, dar şI problemele de alianţă, de astăzi, ele vor acţiona ca un partid, încercând să acrediteze ideea că sunt alternativă la guvernarea PSD. Dacă domnii liberali şi democraţi vor crede că în această luptă au de-a face cu un PSD care nu mai poate de frica lor se înşală amarnic.
Mai mult ca sigur, semnalul a fost dat de premierul Năstase, vor avea în faţă un partid puternic, un partid care va strânge rândurile la greu, un PSD care va fi mai ofensiv decât au crezut vreodată adversarii săi.
Dar, surpriză, pe fondul acestei bătălii o să câştige Partidul România Mare. Un partid care o să speculeze în lupta electorală acuzaţiile lansate de cele două forţe, Alianţa PNL-PD şi PSD.
Forţe din războiul cărora o să iasă învingătoare, aţi ghicit, tocmai formaţiunea condusă de C.V. Tudor. Aşa că din strategiile acestora nu trebuie să lipsească Partidul România Mare.
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră