HALUCINANT! Parlamentarii s-au dus la job!!!!

01 Feb 2016 | scris de Luiza Moldovan
HALUCINANT! Parlamentarii s-au dus la job!!!!
 
Momente unice și irepetabile astăzi, în Parlamentul României, când mai mulți parlamentari au fost văzuți la intrarea din Camera Deputaților, lăsându-se controlați la intrare. 
 
O deputată chiar s-a gîdilat când doamna de la intrare au atins-o cu detector de metale  sau #nuștiucumsemaicheamă pe burtică. 
„Stai, fată, că mă gîdili”, ar fi spus aceasta entuziasmată, „și azi am treabă multă, nu pot să mă țin de prostii, am de pregătit regimul polițelor RCA!”, a continuat într-un mod angajant. 
 
„Sînteți odihnită, da? Sper că v-ați odihnit cât trebuie”, a întrebat-o ironic un om de la pază pe o altă deputată, care s-a prefăcut că n-a înțeles aluzia. „Da, normal că m-am odihnit, pentru poporul român m-am odihnit, ce, crezi că e ușor să fii deputat? Nu e ușor să fii deputat. Să fii deputat e un lucru greu. Trebuie să gîndești tot timpul cînd ești deputat! Uite-așa îți fac rotițele-n cap!”. 
 
Un moment cu totul cosmic a fost atunci cînd un senator a fost identificat coborînd din mașina lui chiar cu cinci minute înainte de ora 13, ora de începere a ședinței de plen, ceea ce a fost cu totul și cu totul cosmic! 
 
„Sînt preocupat de legea prevenției în sănătate dar și de declinul demografic”, ar fi accentuat acesta într-o dezbatere personală în lift, alături de alți prieteni și colegi, deputați și senatori care, iată s-au prezentat la job astăzi. 
 
O deputată neidentificată s-ar fi destăinuit unor surse de-ale noastre de încredere că vrea să susțină proiecte legate de drepturile minorităților naționale, un lucru care se gîndește neîncetat, zi și noapte, chiar și atunci cînd își face duș. 
 
„Incredibil ce mult mă gîndesc la drepturile minorităților naționale! Mă preocupă, de asemenea, foarte mult și reorganizarea cooperativelor agricole! N-am somn din cauza asta! Trebuie neapărat să rezolv problema multor foști lucrători în cooperative. Îți spun, draga mea, dorm doar trei ore pe noapte (nici nu m-am odihnit ca lumea toată vacanța parlamentară), dorm trei ore pe noapte și restu mă uit pe pereți (am o lumină de veghe) și mă uit pe pereți și mă gîndesc cum să rezolv problema stringentă a cooperativelor agricole”, s-a destănuit aceasta, într-un moment delicat, de criză de personalitate.
 
La rîndul său, liftiera de la P1 ar fi destăinuit pentru #sursedemnedeîncredere că a surprins un dialog între doi deputați maghiari, care vorbeau chiar în maghiară. 
 
„Mă preocupă foarte mult declinul demografic”, s-ar fi destăinuit acesta, în maghiară, colegului său, „ce-o să se aleagă de țara asta? Sînt foarte îngrijorat de devenirea noastră demografică. Ar trebui ca cetățenii acestei țări să facă mai mulți copii.
 
Mă gîndesc să dau lege ca să-i obligăm să facă cel puțin patru copii de familie”, a spus acesta, oprindu-se, într-un mod discret atunci cînd ușile liftului s-au deschis. 
Nu voia, pesemne, să se vadă îngrijorarea din discursul lui. 
 
„Daaaa. Și mie mi-a fost dor să vin la job. Ador jobul ăsta! E jobul meu preferat! Chiar mă gîndesc să inițiez un proiect de lege să rămînem deputați pe viață! Atît de mult îmi place jobul ăsta!”, a spus, entuziasmată, o deputată.  
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră